Plazmid

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika AndrzejP, 22 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AndrzejP

AndrzejP User

To są chyba jakieś jaja !!! BP myśli że bedziemy latać po 24h na 1 gali to chyba są nienormalni żeby dostać plazmid to trzeba mieć chyba szczęście dziś sie loguje rano na konto bije devolarium i bossy i co 60 dev ubitych 0 plazmidu 35 boss devolarium 0 plazmidu no kurde bo mnie niedługo szlak trafi jak wam wpada plazmid ??

To samo przed chwilą ubiłem z 10 sib i 10 boss sib i 0 plazmidu

Ostatnie edytowanie: 22 maja 2016
  2. MOD_JD

MOD_JD User

Najwięcej plazmidu uzbierałem z sibelonów, sporo surowców leci też we wrotach.

Pozdrawiam
    MOD_JD

Ostatnio edytowane przez moderatora: 22 maja 2016
  3. AndrzejP

AndrzejP User

ale jak z sibelonitow jest co innego

4. mod chyba ci sie cos pomylilo... z sibelonitow wpada inny surowiec..

5. A podobno nie wolno wprowadzać graczy w błąd... xD

6. -gustaf-

-gustaf- User

Ten tydzien malo gralem , w ogole zreszta malo juz gram ale jeden dzien na uberach sobie postrzelalem i nie zwracalem uwagi co z czego leci.Moze to uber siby ale w sumie teraz sprawdziem to mam tego 70.

7. cruiser93

cruiser93 User

Ja się ciebie pytam, gdzie w wypowiedzi MODa masz napisane 'sibelonitów'? Wszystko dobrze napisał. Plazmit wypada też z sibelonów.

8. MOD się pomylił wcześniej, było "sibelonitów", ale już sie poprawił i jest sibelonów ;)

9. -Yang-[]

-Yang-[] User

Wrota alfa, beta gamma - wypada z więcej niż połowy alienów.

10. MOD_JD

MOD_JD User

Zgadzam się, pomyliłem się a jest to rzecz ludzka, na szczęście już jest poprawione.

Pozdrawiam
    MOD_JD

11. Heiken

Heiken User

A czy plazmid i złom będzie można kupić w sklepie czy nie?? oczekuje odpowiedzi tak lub nie bo odpowiedzi typu byc moze bedzie pod koniec eentu do kupienia to juz takei odpowiedzi czytalem na czatcie setki razy jak CMowie SCMowie odpisywali graczom

12. Skoro w FAQ przy tym evencie jest napisane, że te surowce specjalne będą w sklepie to tak musi być. Nikt by nie dawał tekstu do przetłumaczenia w taki sposób, aby były w nim nieoficjalne informacje. Co do pytania kiedy można zakupić w sklepie - to nikt z ekipy nie wie, ale jak mi wiadomo na oficjalnej stronie darkorbit na facebook padła odpowiedź na Twoje pytanie :) Musisz tam zajrzeć jak chcesz wiedzieć więcej ;)

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

13. Modzie drogi nie to żebym się czepiał ale w FAQ na temat eventu była informacja, że będzie projekt LF-4, i co jest??:p

14. Heiken

Heiken User

mialo byc LF4 i nie ma i c oto ma byc?? jakis blad?? czy raczej wprowadzenie gracza w blad?? tak samo mialy byc rakiety zamrazajace i gdzie one sa??

15. Wyżej podałem nazwę strony na którą można się udać by otrzymać odpowiedzi na Wasze pytania :) Moderatorzy nie mają żadnych informacji na temat tych projektów jak i innych Waszych pytań, które dotyczą informacji nieznajdujących się, a mających swoje miejsce w FAQ z montownią. Dlatego ani CM, ani SCM, czy żaden inny Moderator nie poda Wam dokładnych informacji, kiedy co będzie i za ile :oops:

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

16. PZL11

PZL11 User

Powstały już legendy, że z Devo wypadł komuś plazmid...chyba trzeba latać na uberki, tam powinno dropić.Problem w tym, że wcale nie są takie łatwe do ubicia a jeszcze jest zagrożenie ze strony innej firmy, że ktoś nas uwali.Szkoda...trochę tego plazmidu trzeba do wyprodukowania czegoś konkretniejszego.

17. Brak aktywności w temacie, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.