Po co CPU stabilna oslona z demanerow?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika -.za107wp.-, 24 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. CHcialbym sie spytac czemu po zebraniu skrzyni z demanera (nie zawsze) dostaje CPU stabilna oslona choc na mapce nie wyskakuje mi ze takowa rzecz dostaje?
    Oto cala nagroda z demanera i owe CPU o ktorym nie ma informacji na mapce gry:
    24.03.2015 - 16:46[​IMG]Otrzymano przedmiot: Palladium (100)
    24.03.2015 - 16:46[​IMG]Otrzymano przedmiot: CPU - stabilna osłona
    24.03.2015 - 16:46[​IMG]Otrzymałeś dodatkową energię do wrót międzygalaktycznych (50)
    24.03.2015 - 16:46[​IMG]Otrzymałeś kupony na naprawę (50)

2. To jest dosyć proste, CPU stabilna osłona jest jedną z nagród dodatkowych, czyli takich które mogą wypaść ale nie muszą. Wpis na mapie gry nie wyświetla się ponieważ wcześnie nie było możliwości zdobycia tego dodatku na mapie (misje czy skrzynie), a więc programiści nie przygotowali takowego wpisu.

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

3. no ale jaki sens dawac to CPU? :D moglaby byc sznasa na 50 niewidek ^^

4. Goro^^

Goro^^ User

Po to, żebyś miał słabszą skrzynkę :p Też 3 zebrałem i za każdym razem skrzynka była mniej wartościowa.

5. a ja nie wiem gdze poleci demaner i taki problem nie mam jak skrzynki zebrac bo on chyba lata po losowej mapie na 1 gali.

6. TM_Robson

TM_Robson Guest

Pojawia się na mapach 1-3 3-4 2-4 i leci na kolejną mapę.

Pozdrawiam
    MOD_Robson

7. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

eee skrzynki są wartościowe. Z 3 dniową przerwą a i tak zebrałem już ponad 200k uri i 1kk x4 + 70k rakietek za 5 uri (i jakieś tam inne:p) na zaludnionym serwerze GE3, więc narzekać nie można. Aha i właśnie zauważyłem, że mam ponad 20 cpu stabilek :D

8. Goro^^

Goro^^ User

Nie napisałem, że skrzynki nie są wartościowe... Trochę już ich zebrałem :D Napisałem, że gdy mi się smart trafiał to były słabsze xD Może nie mam racji, ale takie mam odczucie.

9. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

aa tak na to nie spojrzałem, rzeczywiście co jakiś czas są nieco słabsze:eek:

10. tak ale on chyba lata losowo bo raz leciał na 1-3 potem 3-4 1-3 itd. więc można tylko zgadywać gdzie następny demaner wyleci

11. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Brak aktywności od dawna, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.