Pomoc techniczna Podkładanie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ρsчсноρдткд[]™, 10 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _SABB_, pisałam w troszkę innej sprawie. Nie tak dawno zostałam zbanowana za zwykłe bicie się 2 vs 2, zostało to nazwane pushingiem, więc w tej sprawie napisałam do Niemiec. Mniej więcej od tej pory spotykam takie pchełki na strzał, bo każdy zauważył jak łatwo jest zbanować kogoś z wyższego miejsca. Odpowiedź od nich za wiele nie wyjaśniła. Dowiedziałam się jedynie, że nikt nie ma obowiązku wyjaśnić mi na jakiej podstawie nasza czwórka dostała bany, mimo że ja dokładnie opisałam dlaczego uważam, że to pomyłka. Najciekawsze było to, że pisać do Niemiec trzeba w języku angielskim lub niemieckim, a ja dostałam odpowiedź na email z adresu naszej pomocy technicznej. Kontakt to jedynie poczta na grze, serwer PL2, ale pewnie cała historia nie pocieszy. :p

2. _SABB_

_SABB_ User

Ja niestety juz drugi ban za niby pushing . Kiedy piszę żeby sprawdzili jaka amunicja szła i takie tam w czasie walki i jak to sie odbywa to odpisują że banuje system nie oni i inne głupoty. Jak piszę że system sie pomylił i żeby osoba to sprawdziła to oni jak zakręceni że system sie nie myli i koniec .Wiec możesz sobie pisac do nich ile chcesz a oni mają to tam gdzie słońce nie świeci i twierdzą że wszystko jest ok . Tak jak pisałaś wcześniej gracze się świadomie podkładają i oszukują a oni Ci odpiszą żebys zmieniła mapę bo wychodzi na to że to twoja wina jest że gracz łamie regulamin

3. W moim przypadku nagrany był nawet filmik z całego w sumie trzygodzinnego bicia się. Poszło mnóstwo rsb, empów, stabilek i sepromu, aż go zabrakło i biliśmy się na złocie. Żadne z nas nie miało misji na statki, także ciężko znaleźć te wielkie korzyści z całej akcji. Jak podałam wszystkie szczegóły, co zapewne potwierdzają logi, TL odpisał mi, że korzyścią mogły być też surowce po zastrzelonym statku. :D Ale no nawet takie rzeczy można sprawdzić i zobaczyć, że jednak nikt z nas nie rzucał się na surowce. Nie wiem czy są jakieś rady na to, list nie pomógł, na oficjalnej stronie DO na fb też nikt nie zareagował, jedynie odesłali nas do pomocy technicznej. Pewnie nic w tej sprawie się nie zmieni, póki nasza polska ekipa nie będzie po naszej stronie i nie będzie starała się wyjaśnić takich sytuacji z tymi wyżej. Ja wiem, że znalazłoby się wiele osób, które zasłużyły sobie na bana i stratą czasu byłoby walczyć o nich, ale uważam, że dla tej niewinnej części jednak warto. Na ten moment wszystko zostaje w naszym supporcie i nie wiadomo jak się przez to przebić.

4. _SABB_

_SABB_ User

Niestety nie przebijesz sie . Jeśli grasz długo a pewnie tak jest przypomnij sobie support 3- 4 lata temu a teraz to niebo a ziemia . Kiedyś jeszcze coś robili a teraz jak się dopadli do stanowiska to pozjadali wszystkie rozumy . Druga strona medalu to jak mówi Polskie przysłowie- dałeś się za psa to szczekaj wiec nie chcą się narażać tym na górze i siedzą cicho.Jak napisałaś pewnie tak pozostanie już i zmiany żadnej w tej kwestii nie będzie. Czas sprzedać konto i przestać w to grać. Tak na marginesie i z innej beczki zobacz ilu teraz przybywa nowych graczy ? Kiedyś tylu graczy co teraz w 1 m-c przybywało dziennie wiec jak widac gracze poszli po rozum do głowy i rezygnują z gry- i słusznie.

5. Może nie słyszeli o czymś takim, bo u nich się to nie zdarza (wiesz, polska zawiść) lub to tylko podpucha BP o to, żeby nie męczyć flaxow.
    Ja znam jeden przypadek BAN za pushing, dostał go chyba gracz Pl1 z topki :)

6. _SABB_, akurat w tamtych czasach nie pisałam do supportu, bo nie miałam powodów, to może tak do końca nie wiem. Ale jeśli masz też na myśli obsługę czatu to to pamiętam i o różnicach wspominam dość często. Co do rzucenia gry - masz rację, ale niektórzy są na takim etapie, w którym po prostu troszkę szkoda odejść. Nowi gracze przybywają co event, bo prawda jest taka, że ludzie chcą dać szansę tej grze, ale finał takich powrotów zazwyczaj jest taki sam.

~~Angello~~~, też podejrzewam, że na innych serwerach takich banów nie ma. Jak są to zapewne tylko przez skrypt i to w momencie, w którym ktoś naprawdę przesadził podkładając sobie własne konto - w tym przypadku bany są jak najbardziej słuszne.
    A przypadek bana za pushing to znam, gdyż sama miałam już dwa. :cool:

~~Angello~~~ lubi to.
  7. Jeśli ktoś się podpina pod kubika to trzeba mu miny stawiać albo jednak latać z kimś z obcej firmy, a jak zaczyna czepiac to bić go do zylety i puścić empa (bo zapewne i tak masz sporo :p ) i czekać aż alien go ubije

8. Robiłam podobnie z graczem ze screena zanim założył pchełkę. :D Ale co to za problem pęknąć te 15 razy czy ile to tam jest, żeby nagroda całkiem zniknęła, kiedy ma się premkę. :rolleyes:

9. Alfa.Star

Alfa.Star User

wszyscy skrzynkami zajeci mozesz smialo bic kubiki :p

10. MOD_AL

MOD_AL User

Kłódeczka i do archiwum.

Pozdrawiam!
    MOD_AL

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.