podwajacz Kronosa 03.12.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika │†│CΘNΔN│†│PL│, 2 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jako iż na dzisiaj nie był przewidziany booster 50% więcej PD do kupienia a mimo tego jest (patrz kalendarz), to czy istnieje szansa że jutro będzie podwajacz wrót Kronos ?

2. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Szansa jest taka, że mieści się w granicach od 0% do 100% :D.
    Dokładna wartość nie jest znana, aczkolwiek kalendarz ciągnie tą szansę w kierunku zera. :p

Mam nadzieję, że rozwiałem wszelkie wątpliwości. ;)

Pozdrawiam
    MOD_ORZEŁ

3. Jak masz tak odpowiadać, to nie odpowiadaj wcale.

Wiesz to na pewno czy sobie tylko filozofujesz w specyficzny dla Ciebie sposób ?

Boostera też miało nie być, a jest...

-RΛGΛT-PL- lubi to.
  4. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

A ja lubię taki styl pisania :D
    Dobra, teraz na serio.
    Informacje o "atrakcjach" przewidzianych na dany dzień są publikowane przez osoby "z góry". My jako ekipa PL dodajemy te informacje do kalendarza.
    Tak więc nie mam informacji czy na pewno jutro nie będzie Kronosa. Jednak biorąc pod uwagę prawdopodobieństwo różnych zdarzeń(w tym i to dzisieksze) napisałem, że szansa wystąpienia jutro Kronosa jest mala, ale możliwa.
    Nikt więcej Ci tu nie powie, bo nie wie.

Pozdrawiam
    MOD_ORZEŁ

5. Teraz lepiej, łobuzie. :cool:

Niech temacik powisi do jutra. Zobaczymy co będzie po północy.

6. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Temat nieaktualny, zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.