Podwójne Nagrody Z WM

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Xerdax, 4 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Xerdax

Xerdax User

Witam mam takie pytanie odnośnie do Eventów takich jak `` Podwójne nagrody z wm``
    Czy darkorbit mogło by zrobić żeby na tym evencie można było dostać 2x uridium 2x UCB-100?
    Chodzi mi szczególnie o to bo wrota bardzo długo się robi chyba ze ktoś siedzi z 3 tyg na palce to rozumiem. Czekam na odpowiedzi.

2. Odpowiedź brzmi: Nie.
    Amunicje jakiś czas temu podwajało, jednak uznano to za "bug" i już nie podwaja. Co do uri to nie ma takiej opcji, na dzień dzisiejszy tylko flaxy siedzą na pallce, reszta serwera namiętnie boci, bije kubiki lub buguje Low. Poza tym wrota robi się długo tylko przy kiepskim wyposażeniu, w tym momencie Gamma to jest kwestia 40 minut, Hades ok 10 a resztę wrót tak naprawdę robi się do pół godziny. Wyobraź sobie teraz co by było jakby kupa graczy robiła Hadesy tak jak do tej pory (praktycznie przez całą niedzielę bez przerwy) dodatkowo na tym zarabiając tyle uri.. BP by poszło z torbami.
    Dodatkowo te 2x nagrody to i tak "dobra wola" BP, teraz wiele osób robi 5 kapp czy 5 zet i mają komplet designów, nie wspomnę o kluczach czy CDD za wrota.. Kiedyś trzeba się było z tym męczyć dużo dłużej. Także proszę powstrzymaj swoją zachłanność ;)

3. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Podwajanie amunicji we wrotach prowadziło do nabijania kolosalnej ilości x4 u graczy. Z tego powodu postanowiono to wycofać. Uridium też nie będzie podwajane, gdyż doprowadziłoby to do nadmiernej opłacalności wrót(koszt ich złożenia byłby niższy niż nagroda). Tak więc przy podwajaniu uridium nie dość, że byśmy mieli wrota to jeszcze wyszlibyśmy z nich na "+"

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

4. Ghost_User

Ghost_User User

Chyba na twoim serwerze, na pl2 jak jesteś z VRU i nie jesteś koxem to nie licz że dużo nazbierasz...

=Aspazja= lubi to.
  5. =Aspazja=

=Aspazja= User

de^nekst^best
    Jestem zaskoczona.Flaxy na palladium ? Przez Tw. wpis nie wiem już kim jestem.Flaxem nie,bo na pall nie latałam i nie latam,raczej latać nie będę.Koxem nie jestem z moim 20 lvlem i bez Havocków oraz Herków.
    Zmienię chyba nick przez Cb. na '' COŚ '' :)
    Gammę robi się 40 minut ? Ponury żart - 40 minut to minimum na DK.
    Z samej białki i z kamykiem,z kompletem LF4 na 16 lvlu - możliwe,ale trzeba to mieć.

Ostatnie edytowanie: 4 września 2017
  6. Tak, na moim serwerze, ogólnie tam nie zaglądam(na 5-3, nie na serwer :p), tylko czasami się zdarzy przelotem być jak mam misje na batki czy coś tego typu, przelatywałem w dzień wcześniej, później, wieczorem i widziałem 1-2, może 3 graczy. Ale jak pisałem, ja tam nie bywam często :)
    No tak mi się wydaje przynajmniej.. Raczej gracz mający wyposażenie pozwalające mu ubić DK we względnie dobrym czasie nie będzie się rozdrabniał nad zbieraniem palladium, chyba że szkoda mu pieniędzy na premium i/lub rabat, wtedy energie jak najbardziej. Po prostu dużo łatwiej/szybciej/przyjemniej będzie nazbierać sobie urki na Galaxy bijąc jakiekolwiek alieny, dodatkowo wpadnie sporo EXPa, poważki etc., etc. są do tego jeszcze boksy porozrzucane w okolicy, które dają dodatkowy zastrzyk urki/energii przy dłuższym zbieraniu.
    Przeciętnym graczem :p (Oczywiście bez pejoratywnego wydźwięku)
    Może nieco zaniżyłem, aczkolwiek mój najlepszy czas w jakim udało mi się ukończyć te wrota to [0:40:26], znajduje się na 469 miejscu w rankingu, tak więc wiele osób dało radę ponad 400 razy ukończyć te wrota o wiele szybciej. Dodam jeszcze że nigdy ich nie robiłem na czas, tylko raczej na luzie, tak więc jakby się spiąć to można zmieścić się w tych 40 minutach.
    Zgadza się, robione z białki i kamyka, ale kto bogatemu zabroni? :) LF-4 nie mam kompletu na 16 poziomie. Trzeba, nie trzeba. Wszystko wchodzi z czasem spędzonym w grze, wystarczy go dobrze wykorzystać. :)

7. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.