połączenie przerwane

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika MatriX[RNP], 9 listopada 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam czy ktoś też ma taki problem, ze loguje się na konto, strona główna działa ładnie, gdy klikam start okno gry się ładuje ale gdy łączy z mapą czyli serwerem to co chwile wyskakuje że połaczenie przerwane, nie mogę się zalogować na mapę i też dostałem pare dni temu dziwnego meila od BP tzn pytali mi się dlaczego przestałem grać w darkorbit i miałem do wypełnienia ankietę, a ja gram codziennie i nie przestałem grać, tlko ostatnio przez parę dni nie latałem, ale się logowałem i odbierałem bonusy. Proszę o pomoc jak ktoś wie co jet grane. Dziękuję

2. ja mam czasem tak ze nagle na mapie pojawia sie okienko połączenie przerwane

3. Mam to samo co Ty Matrix i nawet o tej samej godzinie ... :) Nie mogę się w ogóle połączyć z grą :)
    Edit: jeśli pisałeś do Pomocy i CI odpiszą że masz wyczyścić ciasteczka to się nie daj na to nabrać :D

4. Andromeda5

Andromeda5 User

Też mi się zdarza, że w trakcie gry zrywa połączenie. ale ja bym w Twoi przypadku podejrzewałbym tego dziwnego e-maila.
    Po pierwsze musisz założyć, że masz już zainfekowany komputer. Jakiekolwiek sprawdzenia powinieneś wykonywać z innego komputera zaopatrzonego w działające i aktualne programy antywirusowe. Jak okaże się że na innym komputerze działa a na tym nie to znaczy że wina komputera, jak na drugim też nie działa to bym podejrzewał problem z połączeniami sieciowymi switch/router co tam masz u siebie w sieci lub problem u operatora internetu.
    Z ciekawości sprawdziłbym czy rzeczywiście e-mail był od BP.

5. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

ankieta często leci nawet jak grasz aktywnie. Jeśli problem nadal u Ciebie wystepuje, to napisz prosze do pomocy technicznej.

6. Zary-pl

Zary-pl User

To nie wina ankiety też ja wypełniłem i to dwa razy i gra się ładuje normalnie ale nie raz się zdarza ze się ładuje w nie skończoność lub zrywa połączenie w tedy parę razy ją restartuje i jest OK a jak nie pomaga to czyszczę ciasteczka i wraca do normy proponuję spróbować :)

7. Nie czyść sobie przeglądarki bo to i tak nic CI nie da. Pomoc techniczna działa tak samo od tylu lat i tylko wprowadzają w błąd . Zainstalowałem adobe od nowa i działało.

Andromeda5 lubi to.
  8. MARCINEQ wiem ciasteczka nie pomagają hehe, ale zaraz odinstaluje i zainstaluje od nowa adobe i zobacze:)

9. Może to Ci akurat nie pomóc ... Kiedyś wystarczyło też poczekać do rana na restart i działało .

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.