Pomocnik pet zrobił kaput

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika CHARON[S^F], 5 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Problemy z logowaniem ,problemy z przełączniem stron a teraz nowy uprzykrzający grającym w te gre problem ,pet!!! nasz pomocnik, pomocny przy wielu zadaniach i do tego nie tani wraz z osprzętem nie działa !!!,kiedy koniec tych niespodzianek? (prezentów) i od bigpointa .Pisanie o ciasteczkach przeglądarkach i oprogramowaniu staje się już nie ciekawe i nudne dziś już niema słabego sprzętu a firma robi z grających durni .Pytam kiedy się to skończy ??.Gra jest podobno darmowa? ale dla tych co chcą coś osiągnąć chyba nie? wszyscy płacą i to sporą kasę i co za to mamy? tylko cisze .

2. Nie przejmuj się :) to ino gra a BP już nad tym pracuje haha :DPS. moj Wafelek lata przy mnie więc chyba na pl2 wszystko git ino te misje swiateczne sa denerwujące bo nie ma icków !

3. Przepraszam nie dopisałem problem dotyczy pl3

4. kris0211.

kris0211. User

Yyy, nie za bardzo rozumiem.
    Zabili Ci PETa - napraw go :D
    Zacięło Ci się jego okno - zrób to co zwykle mówią, jak nie przejdzie to smaruj ticketa.
    W ogóle nie działa - jw.

5. -|Diw|-

-|Diw|- User

Znów pety się buntują ;d
    Wczoraj mnie własny pet z kamikadze ubił :p

6. *Cyrkonia*

*Cyrkonia* User

Nie ubili , nie zacięło się okno . PET po prostu nie działa . Zostaje włączony i ....stoi . Ani nie poleci za nami , ani nie działa w trybie ochronnym , ani z kamikadze nie poleci . Dobrze, że chociaż lokalizator działał ,mimo że pet zostawał w porcie , kiedy Ty byłeś już z drugiej strony mapy.

7. Masz rację BP ciągle coś nie działa a zwalają na sprzęty graczy ,i te ciągłe bzdurne wykręty....poza tym ice faktycznie trudno znaleźć!!

8. kris0211.

kris0211. User

Tak, znowu niespodziana, a zaraz dostaniemy po banie za nieoficjalne informacje o pecie :p
    Napiszcie ticketa a nie marudzicie. "Tu nic nie pomożemy"

(a ticket chyba też niewiele da)

Ostatnie edytowanie: 7 grudnia 2014
  9. Ogólnie icki to jo szybko znajduja ino dali icki do misji kiedy siedzi wiekszość ludzi w pracy i możliwość trafienia na ica jest nierealna jo już sobie świąteczne misje odpuścił :D Kocham Bigpoint muaa , hah niy no swiruja >_< jak niy zaczną szanować graczy to niech mnie w silnik od golca pocałują i zmnieńta te raty na serwach Polskich bo to normalnie parodia co sie dzieje.Inne serwy swietnie działaja a tu ino same eski..Boże czy ty to widzisz?!

Ostatnie edytowanie: 7 grudnia 2014
  10. Właśnie co zrobić jak się pet tak zbuguje i się nie rusza ?

11. zen86

zen86 User

12. Jak to zrobić ? Napisz dokładnie co i jak .

13. Piodan

Piodan User

Poczekaj na reset serwera najlepiej. Swoją drogą dzisiaj dość często te resety były. Trzy naliczyłem. A 8 grudnia po mapce 2-2 admin z petem latał. Serwer pl3 oczywiście. Może w końcu wezmą i naprawią. Żeby jeszcze tylko chcieli admini polatać w godzinach 18-22 kiedy to wszystko się sypie...

kris0211. lubi to.
  14. PsZemO.o

PsZemO.o User

dziwne ze pety co dziennie szwankuja wieczorem a przed restartem dzialaja normalnie
    zastanawia mnie to dlaczego co dziennie o tym samym czasie a szczegolnie jak jest jakis ewent na skrzyneczki pet staje
    wydaje mi sie ze specjalnie to robia

kris0211. lubi to.
  15. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Temat od dawna nieaktywny, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.