POMOCY!!!

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika jarchead1, 10 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jarchead1

jarchead1 User

Witam
    mam problem z wejściem do gry, na stronie domowej naciskam start i przenosi mnie do ładowania gry po naładowaniu naciskam start i ciemny ekran nie mogę wejść do mapy gry, a w ogóle to nie mogłem wejść do gry ze strony Darkorbit tylko wszedłem z innej zakładki Darkorbit w wyszukiwarce co jest???
    Proszę o Pomoc!

2. Mam to samo :D ale spokojnie... Polski Support jest taki szybki, że jeszcze nie podał jakichkolwiek informacji... Coraz więcej błędów z tym DO...

3. wilusek1

wilusek1 User

Mam to samo... próbowałem z 3 przeglądarek z żadnej nie działa. To musi być coś u nich.

4. jarchead1

jarchead1 User

Ja właśnie też próbowałem z paroma przegladarkami i nic a już myślałem że coś u mnie nie tak, no to trochę mi ulżyło że nie jestem sam hehe w tej biedzie hehehe ;-))

5. Alfa.Star

Alfa.Star User

tez tak mialem ale juz jest ok :)

6. MOD_AL

MOD_AL User

Jak widzę temat wyczerpany, więc zamykam.

Pozdrawiam!
    MOD_AL

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.