Pomóżcie :D

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika dawiad3, 14 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Który statek kupić

1. Aegis

15 głos(ów)
    83,3%
  2. Sentinel (desing goliath)

0 głos(ów)
    0,0%
  3. Diminsher (desing goliath)

0 głos(ów)
    0,0%
  4. Solace (desing goliath)

0 głos(ów)
    0,0%
  5. Spectrum (desing goliath)

2 głos(ów)
    11,1%
  6. Venom (desing goliath)

1 głos(ów)
    5,6%
  1. dawiad3

dawiad3 User

Myśle nad zakupem paru tysięcy uri. i nie wiem co kupić, doradcie mi. Jestem zainteresowany :D
    statkami: aegis, desingi goliath za 250tys. uri ( Sentinel, Diminsher, Solace, Spectrum, Venom)
    prosze o jak najszybszą opinie i jej wytłumaczenie. Z góry dzięki. :D

2. PsZemO.o

PsZemO.o User

wlozysz kase a mozesz to np jutro dresik w skrzynce znalesc, dresy i inne rzeczy mozesz wyciagnac z handlu
    wiec szkoda bylo by mi wsadzanie kasy na to
    jak nie masz wyposazenia nic Ci nie pomoze dres /statek
    umiesz grac i masz wyposazenie bedziesz sie dobrze bawil bez umek z dresikow

3. dawiad3

dawiad3 User

No tak mam już przygotowany hajs na wyposarzenie

4. Jak juz kupujesz urke to zdecydowanie Aegis. bardzo dobry statek dla low i mid graczy zwłaszcza do wrót. Na piratach sie sprawdza i w ogóle na PVE

5. Na Twoim miejscu wybrałbym aegisa, ale zastanówcie się po co dofinansowywać firmę przez którą wiecznie są błędy w grze? lepiej jak kupisz podwajacz skrzynek... Full drony, 24 PP, nawet full havo itd. można zrobić przez ten okres podwajacza jak będziesz zbierał na mapach PvP. Możesz wierzyć albo nie, ale opcja z podwajaczem jest najlepsza.

6. Vito34

Vito34 User

popieram kupuj Aegisa mam i jestem zadowolony

7. dawiad3

dawiad3 User

a gdzie bym mogł kupić ten podwajacz skrzynek?

8. tam gdzie sie kupuje uridium tam znajdziesz to chyba jest jako pakiety ale nie jestem pewken poszukaj i znajdziesz

9. -dshh14-

-dshh14- User

hajs wsadz w wrota dostaniesz klücze tak jak kolega pszemo napisal ja znalazlem w zielonej Diminsher bez ewentü a z wrüt masz klücze i kredki na licytacje

10. Ja Sam kupuje dziś Spectruma. Bardzo dobry statek pod Pvp. Pod alieny dobry jest Venom oraz Aegis.