Pomysł na rozbudowę skylaba (20+)

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ¤Þõwēŗ~ĠôĿĎĕnVãґΰŠ¤, 28 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy ten pomysł Ci odpowiada?

1. Tak. Gra potrzebuje nowości

87,0%
  2. Nie. Niech zostanie jak jest

13,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Pomysł jest bardzo prosty, polega on na dalszym ulepszaniu skylabu aż do poziomu 30.
    Myślę, że to dobry pomysł ponieważ ciężko jest z sepromem.

Pet doczekał się takiej aktualizacji więc myślę, że skylab też powinien. Ponad to w extrasach mogły by pojawiać sie boostery na tymczasowy overboost produkcji promerium lub sepromu.

PS. Dla zwiększenia balansu pomiędzy graczami nie będzie możliwości natychmiastowego ukończenia rozbudowy :)
    Czas wokół każdego z nas płynie tak samo, wiec dlaczego ktoś miałby sobie coś przyśpieszać?
    Musimy gdzieś szukać balansu

Dajcie znać co myślicie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 24 maja 2018
  2. 15122003

15122003 User

Zdecydowanie za !!!

3. Adalon

Adalon User

Jeśli czas ulepszenia dla kolejnych poziomów przyrastałby w takim tempie jak teraz to ulepszenie sepromu z 29 na 30 poziom trwałoby jakieś pół roku albo kosztowało kilka milionów urki ;0

4. Hmm Pomysłodawca BRAVO,faktycznie z deficytem sepromu przynajmniej z aktywnych graczy boryka się wiekszość(;)uczciwych graczy,pozwolę sobie dodać w nawiasie)
    Adalon,mnie nie martwi czas rozbudowania skylabu do powiedzmy poziomu 30,czy też wydatek który trzeba poświęcić. Peta dobiłem do 19 i 20 tuż,tuż prawie bez kłopotu:p.
    Ważne żeby w ogóle takie rozwiązania prowadziły do szybszego produkowania w/w sepromu.(bicie na 4-5 Uber Krychy na złotku samemu przynajmniej mnie,zajmuje za dużo czasu i szkoda amo:)Pozdrawiam;)

5. -gustaf-

-gustaf- User

Lepiej zeby powoli sie rozwijal niz stal w miejscu.Niektorzy graja w ta gre z dziesiec lat to te pol roku to cale nic.

6. Hehe i to właśnie miałem na myśli :p

7. Muradin18

Muradin18 User

Pomysł dobry nawet na ten 30 lvl spoko. Mnie najbardziej irytuję mały magazyn na seprom, czasem się zapomni człowiek i straty lecą w tysiącach :p a o dłuższej nie obecności nie ma mowy. Mnie by cieszył nawet większy magazyn na seprom :) ale całość spoko gra musi dawać coś graczom do roboty, Gracze muszą mieć co robić, rozwijać się.

Dopisał bym coś do tego POMYSŁU . Powiedzmy że osiągamy skylab na 30 lvl (czyli każdą sekcje)
    Wiemy że ammo x2 pewnie każdy posiada tyle że nawet nie śmie kupować za urke :p
    Skylab na poziomie 30 otwierał by nową funkcji produkcji amunicji JOB-25 ( 1,5x ) słabszy brat JOB-100 :p .
    Ilości produkowanej amunicji i za jaką cenę jest do omówienia.

baandit lubi to.
  8. Też dobry pomysł, chociaż osobiście bym to zaprojektował w ten sposób, że do produkcji JOB-25 byłaby potrzebna amunicja X1 i jakiś surowiec np. promerium. A do produkcji JOB-100 amunicja X3 oraz np. seprom (jakiś balans musi być)

9. -gustaf-

-gustaf- User

Chcecie przerobic skylab na jakas zbrojownie?On sluzy do produkcji surowcow a nie ammOd amunicji , broni , statkow itp. jest montownia wiec nie potrzeba zbednego motania i wystarczy jak wprowadziliby rozbudowe modulow.

Ostatnie edytowanie: 7 kwietnia 2018
  10. MOD_TORO

MOD_TORO Forum Moderator Team Darkorbit

Ja uważam, że wystarczyłoby przyspieszenie produkcji surowców i powiększenie ładowni... Może być za pomocą rozbudowy Skylabu jak radzisz.... Tak czy siak zmiana wydaję się potrzebna.
    Pozdrawiam
    MOD_TORO

ImGolem lubi to.
  11. ViperΔ

ViperΔ User

Strzelajcie mniej to będzie łatwiej z sepromem ;)

~Outsider64~ lubi to.
  12. Czasy sie zmieniły tak jak i całe DO. A skylab poza dodaniem sepromu nie zmienił się praktycznie wcale od dawien dawna..

13. Jestem za i tak też zagłosowałem ;)

Niemniej przeraża czas rozbudowy np. sepromu na 30 level... długi i w tym czasie nie produkuje surowca :D

~Outsider64~ lubi to.
  14. Jak ktoś uczciwie nazbierał trochę surowca to nie odczuje aż tak :) Albo jak te oszusty co sprzedajo seprom :p
    Ja to bym wtedy jeszcze transportowy ulepszył dajmy na to do 10lvl żeby te 10-20% szybciej się przesyłało sur :)

MOD_TORO lubi to.
  15. poland102

poland102 User

pomysł dobry bo na niektórych eventach mało sepromu..ale cóż nie zrobią tego bo coś wspominali o likwidacji skaylaba a seprom miałby pochodzić z alienów jak kiedyś złotko:(

16. Pomysł dobry, choć osobiscie uwazam ze zwiększenie pojemnosci magazynu i przyspieszona produkcja sepromu by wystarczyla bo na chwile obecna te 9079 sepro produkowane tyle godzin to masakra choc temat był wałkowany lata temu nie licze na realizacje, wszystkie zmiany jakie wprowadzaja bardziej pogrążają tą grę niz jej pomagają :(

17. 1seprom=1uri lub montownia
    na żywo losowanie nagród z HITAC i innych eventów
    dodanie w sklepie zniżki na AMMO raz w tygodniu /miesiącu
    e.c.t

18. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Zamykam z powodu braku aktywności.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.