Pomysły graczy

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Czempion, 20 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Premki/rabaty/podwajacze na pewno bedą kupować, ale uri może mniej niż teraz. Pytanie, co przynosi więcej zysków? Uri czy pakiety? Nie wiem, nie jestem jakimś ekspertem z finansów i ekonomii, ale wydaje mi się, że jeżeli zwiększenie uri byłoby dla nich faktycznie takim prostym i dobrym rozwiązaniem to dawno by już to zrobili, ale oczywiście mogę się mylić :)

2. Totalnie, już wychodzicie poza temat tego tematu.

A ja się coś zapytam moderatorów: Czy ktoś zagląda w te nasze pomysły od Was? I nie mówię o typowym ''zamykaniu tematów'', ale o normalnym przeczytaniu chociaż po części i ocenie tego tematu. Tamten dział jest tak samo ważny jak inne, bo bez niego gra może się wolniej rozwijać - jak moderator wymienił propozycje, to bez integracji załogi forum, by nie było takich rzeczy w grze - lecz inne tylko dodane poprzez BP. Ktoś piszę pomysł nie po to, by go parę osób przeczytało, ale by ktoś powiedział, czy on się nadaje do gry (twórcy o czymś takim myśleli), czy też nie. Bo wkrótce w tamtym dziale to tylko będą zamknięte tematy albo i lepiej nie będzie ich wcale, a w tym mniej roboty dla moderatorów :).

3. BA_Matroz

BA_Matroz User

Ale moderatorzy są też tylko zwykłymi graczami i to nie od nas zależy czy dany pomysł zostanie wprowadzony czy też nie. To tylko i wyłącznie zależy od "góry". Ale tak, czytamy te pomysły, czasem też damy opinie ale taka opinia jest taka sama jak zwykłego gracza :)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

4. To dobrze, że czytacie i to mi wystarczy.

5. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.