Poprawienie hangaru!

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Spiral_ComeBack_PL3, 13 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Hejka wszystkim!
    Wpadłem na pomysł(nie wiem czy taki temat juz gdzies zostal zrobiony) ale chodzi mi o zaktualizowanie hangaru, aby przedmioty sie w nim znajdujace byly ulozone w odpowiedni sposob.
    Glownie mam na mysli ulepszone przedmioty w hangarze-LF4 BO2 powinny byc widoczne poziomami od najwyzszego do najmniejszego a pozniej nieulepszone przedmioty.
    W głowie mi sie gotuje gdy mam zmieniac statek i szukac tych pojedynczych przedmiotow, pozniej przeciagac to pjedynczo wszystko, jakby nie dalo rady za jednym razem sobie generatorow wrzucic. "Ubierasz" pozniej 30 minut statek bo masz pelno lf4 i szukasz tych na 16 -_- A "programisci" czy tam inni "fachowcy" BP nie robia z tym nic a nic.

Tak samo przy zmianie konfiguracji aby wszystko bylo "posegregowane" wedlug poziomow a wyposazone elementy przy zmianie konfiguracji nie mieszaly sie z tymi, ktore jeszcze nie zostaly wyposazone :)

Mam na myśli to aby "wszystko mialo rece i nogi" w hangarze bo taki chaos(w calej grze) jest nie do wytrzymania.

2. Nic z tym nie zrobią póki na tym nie zarobią :) Ale możesz nieulepszone LF4 i BO2 wyposażyć w statek którego nie używasz :) W ten sposób troszke ci to ułatwi życie bo jak będziesz chciał przełożyć wyposażenie to zostaną ci tylko ulepszene przedmioty:)

3. -gustaf-

-gustaf- User

Zrob tak jak napisal PROROK , ja rowniez poprzenosilem wszystkie nieuzywane badziewie na inne statki i to naprawde ulatwia zycie.

4. Dokładnie jak wyżej wszystko powrzucać w nieużywane statki i drony i od razu życie staje się lepsze jak masz dużo rzeczy trochę się zejdzie ale jak później przyjemnie można ogarnąć wyposażenie :D

5. No macie racje już ogarnąłęm i jest dobrze. Ale nadal BP powinni zrobić z tym porządek :)

6. ViperΔ

ViperΔ User

Powinni też dodać jakiś przycisk wyczyść wszystkie statki z wypo bo gdzieś mi zaginęły osłony i to dosyć dużo i nie wiem gdzie one wgl są.
    Ale wczoraj ładnie zrobili i dużo dużo szybciej się ładuje wszystko w tym garażu

7. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.