porada

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika TosiekPL3, 1 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TosiekPL3

TosiekPL3 User

witam znalazłem ostatnio konto ktore nie bylo uzywane ponad rok (kolega mi je wyczyscil i lezalo) i widze ze w grze niezle sie zmieniło.. z tego czyszczenia zostało mi 40pp , 8 irków ,nic nie ulepszone i 1lf4, full bo2.. w co moge inwestowac dalej?? ogolnie ja typ alieniarza, wole pve niz pvp, narazie ciupie pallke i robie zety w niedziele ale nie wiem za co sie na tym koncie zabrac...

2. Turok112

Turok112 User

Hmm.. A masz pełen dostęp do konta ? tzn. czy nikt inny nie będzie ci mógł wbić na konto(ktoś ma e-maila, login lub hasło do tego konta poza tb ) ? Bo jeśli tak, to szkoda robić konto na które może znów ktoś wbić i ci sprzedać, wyczyścić wypo. ps. Dobrego masz kolegę ..

3. TosiekPL3

TosiekPL3 User

dane wszystkie pozmieniane... na koncie grałem kiedys z kolega na spółkę ale pozniej wszystko wyczyscil "bo tak" i pozmieniałem dane konto lezalo ponad rok i nic.. teraz je znalazlem i chce zaczac je budowac.. tylko w sumie nie wiem od czego tyle tego weszło...

4. ViperΔ

ViperΔ User

Rób wrota i zbieraj credki na LF3 i z Zety otwieraj LF4/zeus ja bym polecał najpierw zrobić ~20LF4 na LF4 day a potem otwierać na Zeus day żeby zrobić A,Z i LF4 same się zrobią

5. -gustaf-

-gustaf- User

Skoro wbiles 40PP to musiales wczesniej sporo pograc.Nie patrz na te bajery co dodali , wiekszosc z nich jest bezuzyteczna.Moze jedynie cos sa warte te czarne eventowe skrzynie otwierane przez microchipy (chyba , bo nie pamietam nazw).Mowie tak bo na 6 sztuk wypadl mi surgeon i lf4 , ale moze sie myle i byl to niazly fart.Najlepiej buduj dalej konto tak jak robiles to do tej pory , A , Z , lf4 , ulepszenia itd.
    Powodzenia.

6. Andromeda5

Andromeda5 User

Pytasz za co się zabrać, hmmm może za inną grę ?:p

7. Ew za jakąś aktywność fizyczną :D

8. ViperΔ

ViperΔ User

Wszystkie nowe skrzynki są spoko a obsów już dużo otwierałem i z lekkim skillem ładnie można zarobić ;)

9. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.