poszukiwaczprzygody

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika poszukiwaczprzygody, 3 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam forumowiczów! Postanowiłem coś o sobie napisać. W Darkorbit gram dwa lata z dużymi przerwami. Gram na serwerze Pl1 w firmie Eic, mam 15lvl i goliatha. Nick w grze taki jak na forum. A tak poza gra nazywam się Mateusz i interesuję się astronomia (możliewe że dlatego darkorbit mi się podoba:D)

Ostatnie edytowanie: 5 marca 2015
  2. Witam serdecznie ;).

W końcu znajomy serwer :D.

Życzę samych dobrych chwil na forum i powodzenia w grze.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

3. MOD_Davidian

MOD_Davidian Guest

Witam oficjalnie na forum.

Pozdrawiam
    MOD_Davidian

4. Witamwitam. A co z Pl1 nikt tu nie zaglada?

5. Zaglądać zaglądają ale w tym kąciku ostatnio wszyscy z pl2 albo pl3 :oops:.

6. aha no to niech pisza warto ludzi poznac

7. MOD_Bedril

MOD_Bedril Guest

To i ja się grzecznie przywitam, co by kolega nie mówił że nikt z pl1 tu nie zagląda :)

8. G.R.O.M!

G.R.O.M! User

Witam, Kiedyś tam za 2008-2009 byłem z PL1 :D

9. Witam i zapraszam do aktywnego uczestniczenia w życiu forum :)

10. Witam :) Popatrz na całe forum ilu graczy się wypowiada :D (Oczywiście nie marudzę jak zwykle :p )

11. Witam.

Temacik nieaktywny więc ląduje do archiwum. O przywrócenie wątku można pisać tu >>klik<<.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.