Potworna lagowa czkawka

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika SMS_Moltke, 9 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMS_Moltke

SMS_Moltke User

Na wstępie wyczyściłem przeglądarkę itp. Tak więc standardowa odpowiedź MOD to zbyt mało.

Czy macie jakiś problem, ja mam lagowa czkawkę, po raz pierwszy tak potworną.
    PS.
    Sprawdziłem na you.. czy da się oglądać normalnie filmy, nie mam problemów. Kiedy to coś naprawicie?

2. Może opisz o co dokładnie chodzi

3. SMS_Moltke

SMS_Moltke User

no lagi potworne mam. Pierwszy raz w historii. Zdarzało się to czesto jak pierwszy raz w DO grałem ale to z dekadę temu było, a teraz...

4. Na jakiej grasz przeglądarce (może sprawdź inną) i czy w 3d?

PS zakładam, że chodzi o fps

5. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Laptop czy komputer stacjonarny?

6. SMS_Moltke

SMS_Moltke User

laptop
    sprawdziłem na foksie, też przycina
    zmniejszyłem na najniższy poziom wizualizacje, nadal przycina:(

7. Jaką masz kartę graficzną? (jak masz dwie zobacz, czy przeglądarka używa odpowiedniej)

8. Raczej nic nie leży po twojej winie, dziś wgl laguje najbardziej od dawna. Skacze we wrota a tu lagi takie, że nic nie widze na 15-20 sekund.

9. SMS_Moltke

SMS_Moltke User

Tak się spodziewałem że to DO wina. Trochę mnie pocieszyłeś, bo martwiłem się, że jednak coś u mnie.

10. *NIKT*

*NIKT* User

:)
    Poślizg transferu danych rzędu 30 sek do 1 min. i to wszystko.
    Że też nie boją się utracić reszty użytkowników /a pamiętam czasy, kiedy na 1 mapie bywało jednocześnie od kilkudziesięciu wzwyż /.

11. Nie wyobrażalne lagi.Wylogowałem się,wyczyściłem wszystko,na mapę wchodzi kilka minut.Nie da się nic zrobić,alieny pojawiają się z kilku/nasto sekundowym opóźnieniem.

12. -F-16-2011

-F-16-2011 User

wszedzie tak jest ;/

13. zawsze jak cos daja to zmasakra nieudolni programiści :(

-RΛGΛT-PL- lubi to.
  14. poland102

poland102 User

i ja mam poślizgi...co kilkanaście sekund pet / i wsjo/ zamiera i zostaje w tyle na kilka do kilkunastu sekund:confused:
    a z logiem na mapę nie mam problemów

15. Kociwentyl

Kociwentyl User

Takie lagi bo PL to najbardziej sprogramowane serwery, nic sobie nie robią z tego że ktoś na programach lata, a hakerzy na serwerach to największe obciążenie dla ich serwerów.

16. Ciekawe jakim cudem osoby korzystające ze wspomagaczy mają generować większe obciążenie niż gracz? xD
    Lagi są faktycznie, BP musi ziemniaki wymienić bo te na których obecnie stoją serwery PL widocznie już zgniły

17. -F-16-2011

-F-16-2011 User

Myślę że to nie tylko u nas istnieje taki problem po porostu człowieki z działu technicznego nie pracuja tak jak powinni i problemy z gra ciąąąąąąągle będą a co do programów to brak słów... takich ludzi nie banują bo 1/3 danego serwera została by zbanowana a dla nich to jest spadek w frekwencji graczy

18. matpil

matpil User

strasznie tnie u mnie tak samo

19. PanRamzes

PanRamzes User

Panowie sprawdzając PL 1,2,3 czkawka najbardziej występuje jedynie tylko na pl 1,2 wyjaśni ktoś coś czemu tak? bo na chwile obecną będzie problem z wrotami . To można się pożegnać z dniem dzisiejszym z podwojonymi nagrodami z wrót , jak myślicie?

BP wynagrodzi to jakoś ????

20. Wynagrodzi?W nagrode możesz ciastkaa wyczy§cić ;)
    Pozdro

D.A.R.E.K lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.