Potworna lagowa czkawka

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika SMS_Moltke, 9 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Dołączam się do przedmówców, też u mnie zacina system skoków na mapy, walk z botami i nie tylko oraz uruchamianie peta. Jednakże wcale mnie nie dziwi takie coś. Od dawien dawna gram w gry BP i schemat jest ciągle ten sam. Jedno naprawione kosztem czegoś innego. A na Moderatorów nie narzekajcie, jest to niesprawiedliwe gdyż oni mogą jedynie bezradnie rozkładać ręce nie mając żadnego wpływu na rzetelność "techników". Doradzanie czyszczenia ciasteczek, zmiana przeglądarki nie jest pozbawione racji. Zresztą trykać w ścianę grochem nie mam zamiaru. User który chce narzekać niech najpierw sam zasmakuje jak to jest być Moderatorem czatu lub forum.

2. SMS_Moltke

SMS_Moltke User

No w sobotę jak w piątek, po 17 zaczęły się lagi. Ale guano firma.

3. A po 20 już nie idzie grać :D

4. SMS_Moltke

SMS_Moltke User

Ja bym mógł, ale po co, jak lagi są monstrualne:)

5. lagi sa staszne moim zdaniem nie powinno byc nagrod dla klanow mieszanych tak jak dla c na pl1

6. Metal_91

Metal_91 User

Na czacie ktoś zaproponował przyczynę tych lagów, która według mnie jest bardzo prawdopodobna.

W skrócie: fakt, że Bifenon i Aurus znikają dopiero przy restarcie serwera, w połączeniu z faktem że właśnie trwa event na bicie piratów (pewnie mało komu chce się zbierać surowce).

Pasuje to do opisywanych objawów - początek lagów razem z początkiem eventu, lagi znikają następnego dnia na kilka godzin (zapewne do momentu, aż mapy 5-x znowu nie ulegną "zasypaniu" surowcami).

W poniedziałek BP zapewne weźmie się za to, a do tego czasu jedyna rada jaka mi do głowy przychodzi to: zbierajcie surowce.

7. =Aspazja=

=Aspazja= User

Bifenon.Aurus.Palladium. Wszystkie te surowce,które w znaczącym stopniu wspomagają rozwój konta,szybsze zdobywanie elitarnego wyposażenia i składanie wrót.
    Pytanie,dlaczego mało kto zbiera ?
    Wszyscy,którzy latają na w/w mapy,gdyż mają już full wszystkiego i szkoda im czasu na zbieranie.

8. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Brak aktywności.
    Zamykam
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.