powiadomienia na ekranie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika [[[cichy]]], 2 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

dac mozliwosc wyłączenia powiadomien

1. tak

96,3%
  2. nie

3,7%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mój pomysł jest prosty ( i pewnie nie do wprowadzenia przez BP bo serwery by sie spaliły )
    dac mozliwosc wyłączenia powiadomien na ekranie gry
    poprostu już mnie to wnerwia spoje na tp od 15 minut a ciagle wyskakóje ze bije alieny na innej gali

gigamen lubi to.
  2. ViperΔ

ViperΔ User

Noo masakra to jest, zbieram boxy i te jajka bije a potem mam opóźnienie 10 minut i pokazuje mi co dostałem 10 minut temu -,-

3. Zary-pl

Zary-pl User

Istna masakra z tym wyświetlaniem powiadomień jestem za wyłączeniem tej opcji

-falkom- lubi to.
  4. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Popieram.. To jest jakiś dramat. Tak opóźnione te powiadomienia,że w zasadzie stały się kompletnie zbędne.

5. termi330

termi330 User

To zepsuli wtedy gdy te powiadomienia o np. Batllerayu, czy Icy Meteroid pojawił się na takiej i takiej mapie dodali do dziennika kiedyś nie było w dzienniku tylko samo powiadomienie i odkąd to zaczelo sie w nim pojawiac to sie zepsulo wszystko, ja nie raz po hadesach ide robic sobie cala gamme i pod koniec gamy wyskakuje mi dopiero odliczanie z hadesow 'iks de'. A jak sie narobi tych hadesow sporo to nie raz przez pol dnia te odliczanie spamuje jedynie co pozostaje to odswiezyc strone.

6. Jedynie zeby widziec co sie dostaje trzeba wlaczyc dziennik a ten zabiera troche miejsca xD

7. Zientula

Zientula User

To nie tylko alieny czy boxy spam robią. Jest jeszcze nasz kochany podwajacz bankingu mimo że wolimy mhh i powiadomienia typu hitac na którego samą myśl znikam z gry na minimum miesiąc odwiedzając tylko forum.
    żeby ten dziennik jeszcze miał jakiś podział zakładek jak czat żeby osobno nagrody szukać bo jak bijesz się z kimś i w trakcie dropisz jakieś skrzynki to musisz potem na stronie głównej w dzienniku sprawdzać co ci wpadło bo ten dziennik w grze łatwo zaspamować

8. no zależy jakiej wielkości to okno dziennika :D

9. Zientula

Zientula User

właśnie nie trzeba wielkości dziennika ani zakładek ale tych komunikatów mogli by dać troszeczke więcej

10. poland102

poland102 User

pamiętajcie, że komunikaty gdy jest ich wiecej zasłaniają paski hp i osłony nad statkiem-nic nie widać

11. BA_Matroz

BA_Matroz User

Proszę o zaprzestanie off topu,

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

12. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Zamykam
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.