Powiadomienia na poczcie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika мα¢ιєк●20●[ΣмT], 3 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam dziś chciałem zmienić hasło na grze ale nic nie przychodzi na email już od ponad 4 godzin nie długo 5 minie. a więc co jest grane ? :D

2. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Prawdopodobnie to wina poczty albo Twój e-mail został dodany na czarną listę . Proponuje wysłać ticketa do pomocy technicznej w celu ustalenia przyczyny ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

3. otóż pisałem ticketa i to nie tylko na moje konto nie przychodzi bo na kolegów z klanu tez nie ;)

Można o jakaś informacje ? nic nie przychodzi nie mam czarnej listy ani nic proszę o szybką odpowiedz

Posty łączymy.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Ostatnio edytowane przez moderatora: 4 marca 2016
  4. Panie Conanie, czas się nauczyć obsługi twitcha:rolleyes:

Link podany przez Ciebie prowadzi do miejsca gdzie można oglądać streama na żywo, obecnie jest nieaktywny więc nic nie obejrzysz :p

Filmik z powtórką ostatniego streama znajduje się tutaj
    http://www.twitch.tv/darkorbit/v/51909266 start filmu od ok. 00:02:45

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

5. I taki też powinien być podany w poście BA. :mad::cool:

6. Widzę tutaj kazdy MOD SMOD zna tylko odpowiedzi na takie łatwe pytania. Ale czemu nie przychodza mi powiadomienia to nikt nie wiem tak ? nic nie umiecie pomóc pozdrawiam :)

7. U mnie też nie przychodzą e-mail. Support juz wogule do mnie nie odpisuje. E-mail jest pusty. Więc u mnie też jest problem ale co zrobie. Trudno się mówi!

8. A możesz chociaż podać podstawowe informacje na temat swojej poczty e-mail?
    1. Na jakiej poczcie masz takie problemy? Wp, interia, itp.
    2. Czy otrzymujesz jakieś wiadomości od Twórców gry jak i odpowiedzi od supportu?
    3. Pisałeś do kogoś z supportu Twojej poczty? Może masz coś odznaczone lub nie dostajesz odpowiedzi od wszystkich możliwych kontaktów.
    Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

9. mam na WP i to nie tylko mi nie przychodzi kolegom z klanu tez nie. nie otrzymuje żadnych Newsletter jedynie co to tylko tickety pisałem do supportu mojej poczty i wszystko jest w porządku

10. Posiadam pocztę wp to w wolnym czasie sprawdzę i poszukam czemu tak jest. Potrzebuje tylko czasu, bo nie wszystko da się od razu zrobić :)

________________________________________________________________________________________________________

Edit:
    Odebrane -> Inne -> DarkOrbit
    Zobacz również, czy czasem wiadomości nie masz w koszu lub w spamie.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Ostatnio edytowane przez moderatora: 5 marca 2016
  11. Witam wszystko zostało wyjaśnione dziękuje za odpowiedzi można zamknąć temat :)

12. BA_Matroz

BA_Matroz User

To kłódka :)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.