Powiązanie konta w DarkOrbit

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika WczorajszY, 28 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. WczorajszY

WczorajszY User

Witam,
    piszę do Was z pewnym problemem.
    Chodzi tu o to, że od pewnego czasu wywala mnie czasem z konta - np. gdy jestem na stronie z hangarem, przejdę na aukcję i muszę się od nowa zalogować. Wiadomo - dzieje się to dlatego, że ktoś próbuje się zalogować na to samo konto.
    Wczoraj kończąc wrota zauważyłem w okienku "Użytkownik" jak migiem znika mi prawie milion uridium. Wyrzuciło mnie z konta. Zalogowałem się ponownie i sprawdziłem w dzienniczku, ktoś kupił śmieci za uridium.
    E-mail mam bezpieczny z logowaniem SMS, hasło zmieniam regularnie - składające się z losowych liter, znaków specjalnych i liczb.
    Myślę, że ktoś użył na tym koncie powiązanie z jakimś portalem społecznościowym i przez to się loguje.
    Po konsultacji z supportem niewiele się dowiedziałem i niewiele mi też pomogli.
    Wiem tylko tyle, że już podobno nie ma powiązań ze strony BigPoint, a powiązanie Facebook nie ma, sprawdzałem zakładkę Centrum Kont.
    Co jeszcze można zrobić? Liczę na jakąś pomoc z Waszej strony.

2. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

Przypominam, że nie jest to wątek dyskusyjny ;)
    Posty nie na temat zostały usunięte.
    WczorajszY, mimo wszystko zmień adres e-mail i ponownie hasło do konta.

MOD_TORO lubi to.
  3. tom30030

tom30030 User

Mimo to sprawdź jeszcze raz zabezpieczenia samego MAILA
    Zmiana hasła także nie zaskodzi
    Co ważne, możesz poprosić support o przesłanie logów logowań, adresy ip itp.

4. Sok_PL1

Sok_PL1 User

to bylo sobie zrobic konto od zera a nie kupowac :) to takiego problemu bys nie mial

glosiv i MOD_TORO lubią to.
  5. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

ktoś, kto ci sprzedał konto zachował dane dostępowe, tyś ich nie zmienił i masz bigos :)
    nie kupuj kont, które ktoś postawił do bocenia, by potem je sprzedać.
    zrób sobie swoje i próbuj bawić się samodzielnie, nie idąc na łatwiznę.

6. MOD_M4

MOD_M4 Guest

@|Dżordż|
    Obawiam się że jednak nie są :)
    2.20. BOT - rozpowszechnianie informacji o botingu
    Zabronione jest reklamowanie, omawianie, rozpowszechnianie oraz pytania o niedozwolone skrypty wspomagające grę (boty). Konta użytkowników łamiących ten punkt Regulaminu będą sprawdzane pod kątem korzystania z bota.
    Pozdrawiam
    MOD_M4