Powiązanie konta z NK

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika purgeanarchy, 31 października 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam,
    mam kilka pytań dotyczących ów powiązania konta w dakorbit z portalem nasza-klasa.

1:Czy jak sobie powiąże konto z nk to ktoś będzie mógł drugie powiązanie sobie zrobic gdy bedzie miał dane konta?
    2:W jaki sposób się łączy konto z NK
    3:Czy jak w nicku do logowania mam jakieś znaki specjalne to można zrobić powiązanie?

2. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

nie sprawdzałam nigdy powiązań z nk, ale jeśli ktoś będzie miał dane do konta, to całkiem możliwe.

3. jazon161

jazon161 User

nie polecam powiazywac kat NK czy FB jak mnie pamiec nie myli to powiazania z NK juz nie mozna powiazac

4. Witam a czy jest jakiś sposób aby zerwać powiązanie z NK?

5. Ankalagon

Ankalagon User

Jak zlikwidują NK to problem zniknie.
    Z fb tez nie radzę pozwiązywać - zdarzają się wypadki, że loginy i hasła wędrują ( przypomina to sieć neuronową, neuron umiera a informacje przekazywane są do sąsiednich, żeby nie zginęły )

TL_Eviana. lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.