Powrót do gry po 2-3 latach

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika [WOJOWNIK], 21 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. [WOJOWNIK]

[WOJOWNIK] User

Chciałem zobaczyć jak się miewa DARK ORBIT po latach - fajne nowości, które dodadzą Ci w sumie parę procent do obrażeń za tysiące godzin na klepaniu alienów. Ale to co do Mnie nie przemawia na dalszą grę to problem od wielu lat - BOTY - na dzień dobry gościu jedzie na bocie... I klepie alienki w kółko... Skoro nadal są i istnieją - to nic się nie zmieniło odkąd przestałem grać ze względu na nie - z tego co patrzę to na mapach i tak są pustki... Nie ma co się dziwić... Ech a była taka to fajna gra...

2. ViperΔ

ViperΔ User

Badziewnie, BP mnie nęka, ścina mi grę często gdy coś np ładuje na innej karcie najczęściej od DO, patola na czacie ehh... aż nie chcę mi się dalej wymieniać

3. I nie zapowiada się na poprawę :(

4. Oprocz botow doszly bugi itd A ladowanie hangaru i przekladanie wypo to juz 1h w plecy. Zlagowane powiadomienia tez daja w kosc np jak jest restart serwera i ktos robi wrota :p Najnowszy bug to "lag na drugiej karcie" ;)

5. Oszalałeś? Do gry będziesz wracał? Zobaczysz jaki tu jest syf teraz to będziesz chciał wrócić te 2-3 lata wstecz.

6. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Brak aktywności,
    Zamykam.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.