Powrót do gry

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika _Sardynka_, 11 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _Sardynka_

_Sardynka_ User

Witam piloci.

Ostatnio grałem w DO jak jeszcze był stary klient... (pare ładnych late temu)
    Niestety moje konto na PL1 gdzies zgubiłem :<

Pytam w prost : Opłaca się zaczynać grę od 0 na którymś z polskich serwerów ? ( słyszałem że pustki na mapach są ), ogólnie chciałem się zapytać czy na jakimkolwiek serwerze jest sens grać od 0 ? ( nie mam zamiaru wydawać grubych pieniedzy na konto, tylko od czasu do czasu zrobić przelewik na mhh czy cos w tym stylu)

Pewnie ktoś napisze ze jak ma sie dobry klan to można szybko wyposażyć statek itd. ale tak jak pisałem chcę zacząć od 0 ,nie mam nigdzie znajomości :)

2. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

myślę, że lepszym rozwiązaniem będą serwery globalne ( najlepiej GE3 bo tam gram :D)

3. Na PL1 nie jest tak pusto na paladium jest spora gruba a i na kubikach czy innych mapach też coś się znajdzie , jeśli chcesz poslki serwer to PL1 tylko reszta to bezludzie praktycznie.

4. lacosta

lacosta User

tak jak wyżej, a jeśli jesteś umiejętnie ogarnietym graczem to bardzo szybko rozbudujesz teraz konto ;)

5. Rowniez polecam serwer PL-1.

Pozdrawiam
    MOD_Skipper0pl

6. **skibi**

**skibi** User

nieoplaca sie wracac do tej gry na pewno na serwery PL

7. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Brak dalszej aktywności, zamykam. ;)

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

Status tematu: