Poziomy w eventach

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika SZYBKACOBRA, 1 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Podoba się pomysł?

1. Tak, jestem za, bo mam problemy z tymi misjami.

5 głos(ów)
    83,3%
  2. Nie, misje są dobrze zrobione i wyższe poziomy by miały za dobrze.

1 głos(ów)
    16,7%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam,
    ostatnio dodano event z dwoma poziomami. Moja propozycja to dodane wyboru wykonywania takich misji, bo może być tak, że gracz, co ma np. 18 lvl woli porobić te słabsze, bo nie ma czasu na grę, czy na robienie wrót (jak ja nerw na wrota i inne :D).
    Taka moja króciutka i zarazem do tego eventu i podobnych z poziomami propozycja.
    Przykład: Gracz z 15 lvl ma dwa poziomy trudności. Może wybrać ten pierwszy.
    Gracz z 13 lvl tak samo ma 2 poziomy trudności . Może wybrać tak samo pierwszy i drugi.

Ostatnie edytowanie: 1 października 2015
  2. Czempion

Czempion User

W mojej opinii, jeżeli mocny gracz może wziąść udział w najłatwiejszym evencie, to ten najsłabszy powinien mieć pozwolenie na wstęp do najtrudniejszego.
    Mimo wszystko jestem na tak

Nugattu_08 lubi to.
  3. kris0211.

kris0211. User

U mnie dokładnie tak samo.

4. Skoro tak, to edytowałem i zmieniłem.

5. Nugattu_08

Nugattu_08 User

Wyjatkowo jestem na tak :D

6. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.