PP pod boxy

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Szakal_!KK, 25 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Szakal_!KK

Szakal_!KK User

Witam,mam pare pytań odnośnie pp pod boxy.

1.Mam 16 pp,ile będzie kosztowało dobicie do 34 pp zakładając 5% zniżki za premium oraz 25% za znizke w sklepie na cdd?

2.Zostawiać peta na 8 lv czy podbijać go na 15?

3.Mam zamiar dać wszystkie wydobywcze,czy jest to dobry pomysł?jeśli nie to ile minimalnie radarowych?

4.Czy obniżanie uri ze skrzynek jest ODCZUWALNE ? nie pytam czy wyłączone bo wiadomo jaka jest oficjalna wersja,i wiadomo jak jest naprawdę,tylko w jakim stopniu jest to zauważalne i jak zbierać aby nie zanizać wydobywanej urki.

2. 4. Zbierając 1 dzień non stop drop znacznie spada, miałem taki okres że przez 1h zbierania (podwajacz,pp,wydobywcze itp.) wyciągałem 3-4 tysiące urki gdzie normalnie po 12k wychodziło. Żeby drop wrócił do normy (po 3 dniach non stop zbierania kiedy mogłem) czekałem 8 dni. Trzeba stosować równowagę np. 3h zbierania, 1 h bicia aljenów. Miałem taki wątek na forum odnośnie twojego czwartego pytania ale żadna osoba postawiona wyżej w BP nie odpowiedziała mi jednoznacznie.

3. Szakal_!KK

Szakal_!KK User

Moderatorzy jasno odpowiadali nie raz że według centrali zaniżanie urki jest wyłaczone,ale nadal tego doświadczają

4. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.