Prawdopodobnie skradzione konto Darkorbit

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika el3ctroshoot, 20 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam,po prawie rocznej przerwie postanowiłem zagrać w Darkorbit.Wpisuje nazwe użytkownika hasło i wyskakuje Błąd.Wiec myśle sobie ze hasła zapomniałem, wpisuje stałą nazwe użytkownika oraz kod ..... nic nie przychodzi na mail. Próbuję już 2 dzień.Mojemu koledze już skradziono konto mimo iż nic nie potwierdzał przez mail, sądze że tutaj jest podobna sytuacja.Co mam robić? Jest jakaś opcja to odzyskać? Dodam że pisze oczywiście z innego konta.

2. Napisz do PT, bo zapewne Twoje konto znalazło się na czarnej liście. :)

3. ViperΔ

ViperΔ User

Czarna lista? Co to takiego?

4. Taka lista na której umieszczana są adresy e-mail użytkowników i nie otrzymują oni żadnych ofert, ani maili od BP. :)
    Możliwe jest to spowodowane spamem do PT oraz długą nieaktywnością konta.

5. MOD_Mersenne

MOD_Mersenne Guest

Jeżeli konto było nieaktywne przez rok, prawdopodobnie jest to nie czarna lista, lecz status "Hold". Napisz do pomocy technicznej, podając przede wszystkim ID użytkownika, ostatni nick oraz e-mail, na który zarejestrowane jest konto.

Pozdrawiam,
    MOD_Mersenne

6. Ja tego nie rozumiem, bez problemów zalogowałem się na konto na które nie wchodziłem od czasu starego klienta :p

7. ViperΔ

ViperΔ User

Ja kiedyś nie grałem 1.5 roku i jakoś się normalnie zalogowałem jak zawsze.

8. Czarny

Czarny User

Też miałem taką sytuacje na 2 koncie. Ciekawe jak sie mają te ich statusy do kont starszych gdy ich jeszcze nie było bo z tego co się orientuje to weszło to w życie z którąś zmianą ogólnych warunków. Ciekawe czy jest to niedopatrzenie BP że na konta starsze tj. z przed ich wejścia w życie można się swobodnie logować po długiej nieobecności, a na nowsze już nie.

9. MOD_Moth

MOD_Moth User

Temat nieaktywny zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.