Prawdopodobny problem z 1 z efektów wizualnych (PP) w 3D

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Metal_91, 25 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Metal_91

Metal_91 User

Mam Technologie Osłony 5/5 i w 2D prawidłowo działa mi taki oto efekt wizualny:
    *LINK*

Czy w 3D ten efekt ma swój odpowiednik? Jestem w zasadzie pewny że tak, bo u paru osób widziałem w zasadzie coś bardzo zbliżonego właśnie do takiej "bańki z wielokątów" pojawiającej się po prostu co jakiś czas. Problem polega na tym, że nie u mnie...

Trochę jestem już bezsilny, bo support nie dość że upiera się, że sprawdzili i "moje konto jest ok" (choć EWIDENTNIE ok nie jest), to jeszcze zaczęli mnie straszyć "konsekwencjami" za "zawracanie głowy".

Co o tym myślicie? Może ktoś jeszcze to zauważył?

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 lipca 2015
  2. FURION606

FURION606 User

Ten efekt technologi osłony w 3D wygląda całkowicie inaczej niż w 2D ,a wygląd bańki z wielokątów możesz natomiast zobaczyć jak ktoś użyje umiejętności sentinela.

3. tomallo99

tomallo99 User

Zaznacz sobie w 3D jakąś sfe albo po prostu starą fulke, to zobaczysz takie niebieskie pole dookoła statku - to właśnie odpowiednik bańki w 3D. Z twoim kontem jest wszystko w porządku, jak ktos cię zaznaczy to zobaczy na tobie właśnie tę "bańkę".

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 lipca 2015
  4. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.