Prędkość P.E.T.'a

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Dαякиєѕs, 11 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Zauważyłem, że od jakiegoś czasu mój pet dziwnie lata. Mój statek to surgeon z full speedem na normalnej formacji(np serce) lata 552 ze złotkiem. Ale z moim petem gdy zbiera pallke dzieje się coś dziwnego. Mianowicie ciągle widzę, że surowce są pozyskiwane. Mojego peta wyprzedzają inne pety, co z tego, że właściciele są np venomem lub np solacem i latają 540. Wytłumaczy ktoś dlaczego mój pet jest wolniejszy od nich?

2. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Na wstępie dodam, że prędkość Naszego P.E.Ta to 130% prędkości statku. Sytuacje, którą opisujesz widnieje na codzień i ciężko opisać dlaczego tak się dzieje. Moja rada na to jest taka aby zwiększyć zasięg P.E.Ta do maksymalnego w przypadku kiedy tego nie posiadasz. Następnie po prostu przemieścić się dalej tak, aby Nasz P.E.T zmienił trasę swojego przelotu.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

3. Staram się tak robić, ale to denerwuje, nawet jak odpale formacje koła gdzie latam 579 to mój pet ciągle jest wolniejszy od innych ;/ No nic dzięki.

4. Krzysioo67

Krzysioo67 User

Było już parę razy o tym dyskutowane. Podobno może pomóc włożenie na PET-a Protokołu Uników. Sam nie zbieram Pałki więc nie potwierdzę ale wielu graczy pisało tutaj że to pomaga. Powodzenia.

5. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Brak aktywności.
    Zamykam.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.