Prędkość

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika SλώczγK, 8 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Na PL1 zaprzestałem zmieniać cokolwiek i latam swoim chirurgiem ponieważ dostałbym nerwicy próbując przerzucać wyposażenie. Z tego co zaobserwowałem na testowym gdzie mam tyle samo wyposażenia bo nie dość że BP dał LF-4, dresy, klucze i etc sam kupiłem swego czasu ok 200 lf3 i bo-2 + jakieś słabsze rzeczy i tam mimo wszystko ładuje się dużo szybciej :)
    Aby nie zaogniać sporów zaznaczę iż jest to moje subiektywne odczucie (z którym wiele osób się zgodzi, i wiele też zaprzeczy), i dopóty nic nie naprawią dalej będę tak twierdził :)

2. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

kiedyś był sygnał, że bugpoint planuje akcję wykupu nadmiaru badziewia zalegającego w hangarach. może ktoś pchnąłby temat wyżej ? taka akcja "złomowania" albo nawet zamiany typu 100xlf3 na 1lf4 oczyściłaby hangar. zajawka ze strony bp była, ale temat zgasł.

3. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Aaaa, to pewnie dlatego niektórzy wykupowali tysiące LF1.... :) A potem się na forum pytali jak to sprzedać, bo hangar im się zacina :D

Jednak gdzie takowa informacja się pojawiła? Z tego co rozmawiałem kiedyś ze znajmymi na TS to wkręcili w coś podobnego pewnego gracza. Jednak to było dla żartów wymyślone, nic więcej. Może więc ten żart poszedł dalej i powstała ot ciekawa plotka? :)

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

4. MOD_Moth

MOD_Moth User

I to się nazywa trollowanie chytrego gracza :)

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

5. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Od razu mówię, że nie uczestniczyłem we wkręcaniu, ja się o tym dowiedziałem po fakcie :p A miało to miejsce... może z rok temu? Lub trochę mniej... :)

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

6. Podczas wprowadzania montowni był zamysł żeby oprócz montowania przedmiotów tak jak teraz można było przedmioty zbędne i zalegające nam, zwyczajnie rozmontowywać za jakąś symboliczną rekompensatę w postaci surowców typu scrap, plazmid i etc. No ale nic w tym kierunku nie poszło więc trudno się mówi :D

7. SλώczγK

SλώczγK User

faktycznie wchodząc na serwer globalny tam jest prędkość swiatła zarówno w inventarzu jak i w gg więc gdzie leży problem trudno skopiować skrypt z serwera globalnego i wkleić do nas żeby nam też działało? czy to jednak problem serwera który już dawno powininen być wymieniony na nowy? :eek:

8. Wina starego sypiącego się serwera :p

=Aspazja= lubi to.

9. Montownia powinna funkcjonować także w inny sposób. W sposób opłacalny dla BP oczywiście, bo inaczej idea nie przejdzie.

[ HA! Tak jest, znam was cwaniaczki w tym BP już na wylot. P.S. Proszę moderatorów o zwrócenie szczególnej uwagi na drugie zdanie pierwszej myśli podczas podejmowania decyzji o podrzuceniu tego pomysłu na Olimp (znaczy się do centrali) ]

Oto ona: bieremy w jedne ręke np. stary, zardzewiały i niepotrzebny laser LF2, w drugie mańke przepuszczający pluton generator napędu i wrzucamy te artefakty do tej całej fabryki cudów. - Ogółem wykorzystujemy to co już mamy w swoim zacnym inwentarzu. - I to jest pociecha dla nas graczy.
    Teraz pociecha dla BP. - Żeby zmontować z tego badziewia coś naprawdę przydatnego, na ten przykład LF4 lub niewidke XL, musimy wysłać esememsa (o treści znanej i sztampowej, czyli coś w stylu "czary mary" za cenę dwóch niedrogich piwek, tj. 5,55zł).

Dziękuję i czekam na rychłe wdrożenie.
    CONAN

10. To ja już wolę chyba piwko :D Więcej przyjemności z niego :)

11. Alkohol to zło. Kup se lepiej gofera, a nie mózg uszkadzasz bezpowrotnie. :cool:

:D:D

D.A.R.E.K lubi to.
  12. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

o ile mię pamięć nie myli, to kilka latek temu nazad, na forum była zajawka w tym temacie, ale jako jedna z opcji rozważanej do wprowadzenia do gry. tyle że nie pamiętam, czy w dziale pomysły graczy, czy gdzieś w innej szufladzie :)
    po jakimś czasie za to pojawiły się nowe surowce i montownia.

13. Gofera to sobie sam zrobię i będzie lepszy :D Ale piwka już sam robić nie zamierzam ;)

14. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.