PRĘDKOŚĆ

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika 13kuba97, 11 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 13kuba97

13kuba97 User

Wytłumaczy mi ktoś jak to jest że tartarus na formacji ĆMY dogania Tartarusa na formacji Koła? bez rakiet i min zamrażających oraz spowalniających .

2. MOD_Moth

MOD_Moth User

A czy Tartarus na kole ma w napędach podkręcenie i wszystkie napędy na statku oraz włączoną umiejętność?

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

3. 13kuba97

13kuba97 User

tak full napędy na statku + złotko dodane w uszlachetniuaniu -> aktualizacja + włączona umiejętnośc

4. MOD_Moth

MOD_Moth User

W takim razie nie ma takiej możliwości żeby Cię dogonił. Taka konfiguracja sprawia że jest to najszybszy statek w grze. Jeśli problem będzie się pojawiać, proszę zgłosić się z tym do pomocy technicznej.

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

5. Dogania Cię czy po prostu obrywasz? Ja miałem tak że najpierw dostawałem laserami, rakietami itp a za chwilę dopiero statek przylatywał co mnie lał...

6. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

takie cudo to pikuś, bo czasami jest to wina przesyłu danych, karty i innych sprzętowych dupereli.
    za to pojawiły się mimesisy, które potrafią równo z tarką latać, a co gorsze, rakietki lodowe i miny spowalniające na nie nie działają.
    a dziś od jednego cudaka na tym złomie 3x kumulacja po 300k weszła.

7. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Brak aktywności.
    Zamykam.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.