Premium a LoW

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika †Rafcio†™, 3 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Jestem na

1. Tak

14 głos(ów)
    73,7%
  2. Nie

5 głos(ów)
    26,3%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Cześć, jak wszyscy wiemy , kamikadze w LoW jest wyłączone ( xD) dla każdego. Wiadomo nikomu się to nie podoba, bo po coś kupiłem ten mechanizm kamikadze, a teraz nie ma ani Low, ani batków... Do rzeczy, mój pomysł jest taki , że ludzie posiadający premium mają dostęp do kamikadze w Low. My sie cieszymy bo działa nam kamikadze w low, ale nie za darmo, bo jednak trzeba było za to zapłacić, a BP się cieszy ze stałych dochodów :D

2. Nugattu_08

Nugattu_08 User

Cos w tym jest :) Poki co wstrzymam sie z glosem, ale 54% na tak :)

3. co do kamyka we wrotach LOW nigdy raczej nie bedzie :D bo bug wlasnie polegal na wykorzystywaniu peta :) BP sobie poradzic z tym nie moglo i dlatego wlasnie w LOW nei mozna uzywac PETa :D i raczej juz tam nigdy nie bedzie mozna go uzywac :p

4. Czempion

Czempion User

Gra jest darmowa, więc byłbym za tym by każdy mógł. Ale jestem za tak, żeby jednak dążyć małymi krokami do tego, by znów kamyk na low powrócił :D

5. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.