Premium i bonus zniżkowy

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika *(PREZES)*, 14 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *(PREZES)*

*(PREZES)* User

Siemano, już od kilku miesięcy mam darmowy bonus zniżkowy i premium, pisałem z tym do supportu zarówno na początku jak i tydzień temu , opisałem im problem na co odpisali że przekażą moje spostrzeżenia technikom. Moje pytanie brzmi co jeszcze mam zrobić żeby mieć czyste sumienie i oczywiście w razie gdybym wygrał jackpota- otrzymać nagrodę bez zrzędzenia że wykorzystuje błąd lub coś.

2. Może ktoś pomylił ID i kupił Tobie premium? :)

3. *(PREZES)*

*(PREZES)* User

W abonamentach nie mam nic. Tak jakbym nie miał premium ani zniżki a korzyści zostały po ostatnim razie.

4. SλώczγK

SλώczγK User

ja bym się cieszył nie jest to z Twojej winy więc korzystaj do woli zwłaszcza że sam to zgłosiłeś i nie ma reakcji ze strony Supportu więc nie bój się widocznie niechce im się nawet sprawdzić co to dla nich jeden gracz który ma bonusy bez żadnych abonamentów na kilkaset tysięcy graczy :D

5. *(PREZES)*

*(PREZES)* User

Jasne, choć mogliby jednak nad tym popracować bo takich błędów może być więcej ;/

6. BA_THOR

BA_THOR Guest

Z Twojej strony wszystko jest ok. Zgłosiłeś błąd. Zachowaj więc to zgłoszenie by w razie czego mieć dowód. Nie mogę odpowiadać za to jak sprawę potraktują osoby w centrali, ale jeśli zgłosiłeś problem do supportu to z pewnością został on przekazany dalej. Z doświadczenia jednak wiem, że naprawa błędów trwa z reguło sporo.

Pozdrawiam
    BA_THOR

7. *(PREZES)*

*(PREZES)* User

No ok, temat do zamknięcia.

8. TM_Robson

TM_Robson Guest

Proszę bardzo.

Pozdrawiam
    MOD_Robson

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.