Sugestie premium pytanie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika -PŁONER-, 10 kwietnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -PŁONER-

-PŁONER- User

witam Was mam pytanie odnośnie premium.. czemu na moim koncie głownym premium mam na miesiąc po 23zł, a na flaxie mam oferte premium za 8zł ? jest jakas mozliwosc otrzymywania takich ofert na koncie głownym moim ?? warto napisac do supportu ??

2. O ile dobrze pamiętam premium za 8zł jest ofertą jednorazową na konto więc musiałeś już to kiedyś wykorzystać na głównym koncie. Nie warto pisać do supportu o to.

-PŁONER- lubi to.
  3. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Drodzy gracze,
    Posty nie związane z tematem zostały usunięte.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

4. warrriat

warrriat User

Oferty przydzielane do konta są losowe. Zarówno to jaka to będzie oferta jak i to czy w ogóle zostanie nam ona przyznana.
    Oprócz wcześniej już wspomnianej oferty premium za 8zł jest szansa na otrzymanie taki oto ofet:
    https://board-pl.darkorbit.com//threads/akcje-specjalne.102787/#post-873979

Ze swoich obserwacji mogę stwierdzić, że oferta premium pojawia się zazwyczaj na nowych lub słabo rozwiniętych kontach.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.