Premium za sms

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika WERJO, 10 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. WERJO

WERJO User

Miałem kiedys opcje kupienia premium za sms ale zgubiłem kod wraz z telefonem, czy da sie jkos odzyskac ten kod piszac do bigpointu?

2. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Szanowny Graczu,

oferta, która pojawia się przy pierwszym logowaniu jest ofertą losową. Nie mamy wpływu na to jaka oferta pojawi się w dany dzień na poszczególnym koncie.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

3. bartekzm

bartekzm User

Powiem ci z własnego doświadczenia. Jeżeli zgubiłeś kod to PT ci go nie może oddać. Napisz ticketa jeśli chcesz to zapewne dowiesz się tego samego. ;)

4. Ja mam pytanie własnie tez związane z tematem. Mam taka sytuacje że mi wgl nie pojawiają się te oferty. Czy jest jakaś możliwość aby zaczęły się pojawiać.

5. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Niestety nie mamy na to żadnego wpływu. Jest to w pełni losowe czy kiedykolwiek taka oferta pojawi się dla Twojego konta.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

6. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Brak aktywności.
    Zamykam.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.