premka

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika •◘Xiaomi◘•, 19 maja 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. nie mogę zakupić premki dlaczego

2. Turok112

Turok112 User

Za SMS czy przez płatności?

3. przez telefon

4. Turok112

Turok112 User

Heh dobre.. Stare kody już nie działają :) zmienili je z miesiąc temu więc zostaje ci czekać na nową ofertę(raczej nigdy się nie pojawi) lub kupić przez płatności.
    Edit: Telefon masz na myśli premkę za SMS?

5. Zapłać przez:telefon komórkowy
    pół miesiąca temu normalnie tak kupiłem, sprawdziłem też czy mogę kupić rabat lub podwajacz i nie da sie, takie coś pisze:
    Błąd serwera

Niestety, wystąpił błąd, przepraszamy. Prosimy ponownie rozpocząć proces zakupu u sprzedawcy.
    już próbuję z setny raz i nic od godziny

6. Turok112

Turok112 User

A to nie wiem.. Kiedyś to robiłem przelewem a teraz to jak raz na rok tą premke czy rabat kupię to wystarczy mi PSC. idź do kiosku czy gdzie tam masz blisko po PSC i problem z głowy. A jak chcesz dalej telefonem to może coś ci się zablokowało? czasami bywa. Pisz do PT a oni albo pomogą albo odeślą do operatora.