Opinie Próba grozy 2021

Temat na forum 'Dyskusje na temat gry / Informacje zwrotne' rozpoczęty przez użytkownika TL_Eviana., 13 października 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. S3nd3r

S3nd3r User

Zawsze jak jest event i dają piłkę to wszystko się zaczyna u mnie wieszać, jeden wielki lag. Serwer z zimnioków nie nadąża zliczać xD

2. ~SPRINT~

~SPRINT~ User

też mi tak schodziło ok 1h
    a z podwajaczem dobry pomysł, aż dziwne że Król sam na to nie wpadł :eek:

3. Cygan84

Cygan84 User

Jeszcze synchronizacje dali o 10:00. Jak będzie tak jak przy ostatniej to event zacznie się o 12:00 albo później + oczywiście lagi xD
    A i ciekawe czy daty się komuś nie pomyliły bo już też tak bywało :D

4. Z datami przecież wszystko ok, 2021 ;]

Cygan84 lubi to.
  5. to fajnie wiedzieć że dalej mamy 2021 rok hehe

Cygan84 lubi to.
  6. -dshh14-

-dshh14- User

2000 szt. amunicji JOB-100
    5000 szt. amunicji UCB-100
    2000 x Candy Corn
    20 x złote Candy Corn
    3 godz. NPC-B01
    3 godz. SHD-B01
    DUSKLIGHTDO *
    ** ważne do 3 listopada 2024 r.

7. Cygan84

Cygan84 User

Dzięki za kodzik :)

8. warnery1

warnery1 User

Z datami to nie błąd, chodzi o to, że to jest wersja z 2021 roku, wcześniejsze były sporo dłuższe i bardziej wymagające. Tu bym się akurat nie czepiał.

9. Cygan84

Cygan84 User

W grze pojawiły się 2 nowe wzmacniacze:
    NPC-B01
    Powielacz szkód NPC: Daje 10% bonusu do wszystkich szkód zadawanych NPC przez 10 godz.

NPC-B02
    Współdzielony powielacz szkód NPC: Daje 10% bonusu do wszystkich szkód zadawanych NPC i rozdziela go pomiędzy zaprzyjaźnione statki w pobliżu przez 10 godz.
    Można wiedzieć gdzie dokładnie się pojawiły? Bo szukam i znaleźć nie mogę :D

10. Problematyczny problem żeby zdobyć cuksy , moja propozycja żeby konkubenci latali w weekend między 8-20 i będzie problem załatwiony .

11. xDILEITx

xDILEITx User

Zwracam sie z Prośbą do Teamu o dodanie w tegorocznej edycji czegos nowego do zdobycia w montowni.
    Dla graczy posiadających juz wszystkie protokoly poziomu 4. mozliwe do zdobycia w tym evencie , sprowadza się on do zrobienia celów licencji bojowej i zebrania kilku skrzynek we wrotach.
    Propozycja: dodanie kilku przedmiotów do zmontowania za Candy Corn + Złote Candy Corn.
    Przykład:
    - 100k RCB-140 (koszt montażu - 250 Złotych Candy Corn + 500.000 Candy Corn) - montaż raz na wydarzenie.
    nie wiem czy odpowiednio oszacowałem koszt montażu, chodzi o to zeby kosztowalo dość duzo tych surowców ale było możliwe do zdobycia dla graczy ktorzy juz nie zbierają tych Cornów dla protokołów peta.
    - Mechanizm Kamikaze Poziom 4? Obrazenia 100k? (koszt montażu - 250 Złotych Candy Corn + 500.000 Candy Corn) - montaż raz na wydarzenie.
    - CPU pozwalający na zatrzymanie czasu ekstrasów w dowolnym miejscu na mapie wliczając w to boostery DLB również podczas wylogowania (koszt do ustalenia, ilosc wymaganych Candy Corn oraz Złotych Candy Corn powinna byc jednak wysoka tak aby gracze musieli wybrać między pozostałymi projektami w montowni oraz mieli cel do którego warto dążyć i nie zakonczyc tym samym zabawy na jednej edycji eventu.)
    Piszcie swoje propozycje , Pozdrawiam.

TL_Eviana. lubi to.