Problem konto

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika TUUMEK, 30 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TUUMEK

TUUMEK User

Witam. Mam pytanie, czy jest możliwość sprawdzenia czy ktoś się logował na moje konto w darkorbit z innego kumputera? np. jakieś IP czy coś innego? Bo wydaje mi się że ktoś wkradł się mi na konto. Proszę o odp.

2. Jest taka chyba opcja bo ktoś kiedyś o tym chyba pisał :) tylko ze z tym musisz isc do suportu i wyjaśnić sytuacje dlaczego chcesz by sprawdzili ip, bo tak sobie to oni ci nic nie powiedza :)

3. TM_Robson

TM_Robson Guest

Dane IP są tajne. Nie sa one nikomu podawane.

Pozdrawiam
    MOD_Robson

4. dert3496

dert3496 User

Chyba ze sprawa pójdzie wyżej (policja, prokuratura itp.)

5. Skiera0306

Skiera0306 User

Suport nic Ci nie pomoże... A tym bardziej nie podadzą IP. Dowiedzenie się czy ktoś nieproszony wchodził na Twoje konto leży we własnym zakresie. Niestety, z takim "suportem" mamy tutaj do czynienia. Sprawdzaj na bieżąco dziennik i bilans to może czegoś się dowiesz.

6. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.