Blad Problem na 5-2

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ultrax1983, 5 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ultrax1983

ultrax1983 User

Po każdym wyleceniu z portu lub bicia jakiegoś pirata odejmuje mi około 65000tyś osłony lub gdy jej nie mam tyle samo hp czasami po kilka razy.Ktoś ma ten problem czy to wyjątkowy przypadek?

2. kris0211.

kris0211. User

Może jakaś umka albo mina?

3. ultrax1983

ultrax1983 User

Problem powtarza się cały czas tonie miny i nie umka

4. kris0211.

kris0211. User

Hmm, pisz do supportu :p
    Albo popytaj kolegów czy też tak mają - niech wylecą z portu pierwsi i patrz, czy coś ich uderzyło.

5. taki sam mialem problem ubilem barakude i ten jej smart sie zbugowal i caly czas dostawalem dmg albo peknij i sie napraw na porcie albo lataj z kims kto ma aegisazeby cie co jakis czas klepal

6. Miałem taki sam problem na 5-3 ;p Ubiłem baracude i ta bomba sie zbugowala i przez godzine mnie naparzala. Na szczęście mialem aegisa wiec dalem rade a chyba rozwiązaniem tego problemu jest właśnie padnięcie zmienienie mapy lub próba wylogowania się jeśli masz konto premium. A może i bez premki da sie wylogować jeśli te odstepy czasu od wybuchu są w róznych odstępach. :)

7. TUROK

TUROK User

Tak to przez bugowanie się baracudy ;) ale tego dawno nie miałem, bo już na tych mapach nie latam od dawna :) więc zrób jak doradzają koledzy wyżej ;)

8. BA_Matroz

BA_Matroz User

Zamykam z powodu braku aktywności w wątku.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.