Problem po skoku z 4-3 na 4-2

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika PLIKO, 31 sierpnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Tags:
  1. PLIKO

PLIKO User

Witam wczoraj jakoś po godzinie 12 latałem ze znajomymi po mapach bitewnych i biliśmy hitaca w pewnym momencie ubiłem też jakiegoś gracza i dostałem tytuł "mistrz walk" polatałem jeszcze chwile po 4-3 i dostałem komunikat "Twój tytył (Mistrz walk) został zabezpieczony na 47 godziny." po czym podleciałem do odpowiednich wrót i wykonałem skok zdążyłem zobaczyć napis "error". Od tamtej pory nie moge wejść na mape wyswietla sie komunikat "Połączenie zostało przerwane. Obecnie nie jesteś połączony z serwerem gry Dark Orbit. Chcesz połączyć się ponownie?"

2. Soso°♂

Soso°♂ User

Coś chyba poszło nie tak z tą synchronizacją bo nie dość że lagi przeokropne bo nawet streunera ubić ciężko to jeszcze same się okna otwierają po każdym skoku.
    I jak to się ma w takim razie do OWH DO i punktu na który powołuje się pomoc techniczna ,że gra ma działać w 90% bo ostatnio w 90% nie działa raczej?????

Ostatnie edytowanie: 31 sierpnia 2023
  3. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

wszystko należy zgłosić do pomocy technicznej

4. ale pomoc techniczna nie udziela merytorycznych odpowiedzi

5. Zary-pl

Zary-pl User

Co żeście znowu znowu popsuli gra rwie się średnio co 50 sec alieny są nie śmiertelne do strunera biłem 45 sec a on nic i ma się dobrze,
    kalendarz misji sezonowych nie działa ,, sezon się jeszcze nie rozpoczął " surowców zebrać nie idzie montownia nie działa . Rano wszystko chodziło , wczoraj też mimo lagów a dziś znowu wszystko popsuliście . Pomoc tech. Potrafi tylko odpisać problem znany pracujemy nad nim i takie ble ble ze strony pomocy tech a gra dalej kuleje:mad: kto mi zwróci za licęcję 200,000 urki:mad:

6. Właśnie loguję się z 15 raz aby misje dokończyć tzn 20 prometium uzbierać i grę nawiedził zapewne słynny atak ddos

7. Gierek

Gierek User

Jak widać, gra się totalnie posypała... mnie ciekawi też jedna rzecz - ile się zebrało tych dni, gdy gra nie działała? Zastanawiam się, co z ostatnią, finalną nagrodą za kalendarz za sierpień - BO-3... mi przez te problemy z logowaniem nie udało się zdobyć finalnej nagrody.

8. noo fajnie wszyscy dostali 3 dni premki :):):) ale nie można się połączyć :D:D:D

9. ja na styk ucelowałem premke z kodu za ddossorry czy jakoś tak aby odebrać laser do peta i na złość przez te ataki jednego dnia mi zabrakło heh ręce mi opadli :D