Ogłoszenie Problem Techniczny

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika DROID-65, 29 stycznia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

Jeśli ktoś ma nadal problemy, to proszę przesłać taką informację do pomocy technicznej

Pomoc techniczna zwraca tylko całe wrota

2. Cygan84

Cygan84 User

Już tyle razy pisałem, że przestali nawet odpisywać na tickety :D

3. JA Nie mogę weźcie cos w końcu zróbcie wywalcie ten event bo się grać nie da

4. Stanleyek

Stanleyek User

Już dwa dni gra jest do d ... ,nie da się grać, kto odda graczom za straty, tym którzy wykupili abonamenty i czy nadal ktoś chociaż próbuje ją naprawić ?

5. Cygan84

Cygan84 User

U mnie już jest ok. Latałem godzinę i żadnych lagów. Skończył się bonus na wrota, skończyły się lagi. Przypadek ??? ;)

6. jarcips

jarcips User

Coś musieli zrobić bo logowałem się po 6 i lagi były

7. u mnie jest lepiej ale nadal sa straszne lagi az sie grac odechciewa

8. Stanleyek

Stanleyek User

A u mnie gra hula jak nigdy, cud czy co ?

9. Songo89K

Songo89K User

Ma ktoś sposób na hangar? zmontowałem PETA i ot tego czasu mam zbugowany hangar. Gram chyba 8 dni, a od 3 dni nie mogę zarządzać statkami. WIdzę, że zgłaszane 3 tygodnie temu na forum i szybko temat zamknięty. Pomoc techniczna :pracujemy nad tym.