Ogłoszenie Problem Techniczny

Discussion in 'Pytania techniczne, problemy, bugi' started by DROID-65, Jan 29, 2025.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

Jeśli ktoś ma nadal problemy, to proszę przesłać taką informację do pomocy technicznej

Pomoc techniczna zwraca tylko całe wrota

2. Cygan84

Cygan84 User

Już tyle razy pisałem, że przestali nawet odpisywać na tickety :D

«°SEC˘GRU°»[}G{] likes this.
  3. JA Nie mogę weźcie cos w końcu zróbcie wywalcie ten event bo się grać nie da

4. Stanleyek

Stanleyek User

Już dwa dni gra jest do d ... ,nie da się grać, kto odda graczom za straty, tym którzy wykupili abonamenty i czy nadal ktoś chociaż próbuje ją naprawić ?

5. Cygan84

Cygan84 User

U mnie już jest ok. Latałem godzinę i żadnych lagów. Skończył się bonus na wrota, skończyły się lagi. Przypadek ??? ;)

6. jarcips

jarcips User

Coś musieli zrobić bo logowałem się po 6 i lagi były

7. u mnie jest lepiej ale nadal sa straszne lagi az sie grac odechciewa

8. Stanleyek

Stanleyek User

A u mnie gra hula jak nigdy, cud czy co ?

9. Songo89K

Songo89K User

Ma ktoś sposób na hangar? zmontowałem PETA i ot tego czasu mam zbugowany hangar. Gram chyba 8 dni, a od 3 dni nie mogę zarządzać statkami. WIdzę, że zgłaszane 3 tygodnie temu na forum i szybko temat zamknięty. Pomoc techniczna :pracujemy nad tym.

10. Mam problem w montowni złożyłem laser LF3 jest to odnotowane w dzienniku i zostało potwierdzone też w dzienniku natomiast w hangarze magazynu się nie pojawił szkoda części bo rzadko mi się składa w montowni czy była by możliwość naprawy błędu i przekazania lasera szt 1 LF3. Zdarzenie miało miejsce na serwerze PVE 2.07.2025 r o godzinie 17.08.

11. mombo40

mombo40 User

sprawdz na aktywnym wtedy statku powinien tam byc

12. Yoka

Yoka User

Czy też ma ktoś problem wejściem do gry? Klient się załaduje i wejdzie do mapy, po chwili wyrzuca grę do Windowsa... ech.

13. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

W takiej sytuacji należy pisać do pomocy technicznej. Nie było zgłoszeń z takimi problemami.

14. Moja opinia po 730 godzinach gry na temat tej gry hmm nawet rym się znalazł grałem w tą grę dawniej więc nie jestem nowicjuszem widzę są zmiany w grze spore.
    Ale nie mogę napisać nic dobrego o tej grze jak u wszystkich u mnie też występują różne kosmiczne anomalia w grze nie wiem czy to z chciwości na kasę występuje czarna dziura u twórców.
    Ale do rzeczy gra zmieniła się na nie dobrze statki które były za kredyty ugrane teraz są za płatności abonamenty poziom grywalności jeżeli nie płacisz możesz grać na swoich mapach w trybie pve jeżeli jesteś słaby dalej nie leć nic nie rób żadnych wrót boty są za silne.
    Eventy są tak skonstruowane że szanse na przeżycie mają tylko vipy żadnych misji wtedy nie masz szans zrobić. Rozwój bez płacenia niewielki lasery jakoś zrobisz trochę strzelają dgm na rodzinnych mapach osłony jakie były takie są słabe nawet gdy je udoskonalisz padają jak by nie były wzmacniane . Wzmacniacze osłon nie dostępne a te które otrzymujesz raz na jakiś czas nic nie dają ogólnie gra traciła graczy bo była ukierunkowana na zysk z graczy teraz jest jeszcze gorzej latają głównie ci co płaca abonamenty głównie wieczorami może po pracy by się rozluznić lub we wekendy w tygodniu nie liczna garstka graczy którzy ciułają kredyty i urkę. Marnie to wygląda mnóstwo problemów technicznych z grą czemu sądzę że jest gorzej że wszystko gra jest ukierunkowana na płatności wystarczy przyjrzeć się sklepikowi co jest i ile jest na płatności i za urkę a ile jest za kredyty. Dawniej było inaczej więc ten co nie płaci zbiera urkę musi bazować na tym co może kupić za urkę lub z montowni o ile się coś złoży. Poza tym jeżeli nawet coś podniesiesz od razu na twojej rodzinnej mapie się wszystko zmienia boty mocniej strzelają są agresywniejsze i szybsze poiwiedzą ci bo gracze są coraz mocniejsi ok ale nie wszyscy i nie na tyle by dać sobie radę a jeszcze do tego eventy to już nie da się latać miny bijący po 100 tys dgm widac wtedy że słabych nie płacących na tej mapie nie trzeba nie tak sobie wyobrażałem pve. gdy są eventy nie raz nie da się latać bo zaraz pojawia ci się kółko pvp twórcy lepiej się zastanówcie jak długo chcecie tą grę udostępniać ludziom my to wszystko zauważamy a cierpliwość ma swoje granice. Zmiany muszą być w kierunku pve współpracy i z możliwością rozwoju statku na razie tego nie ma jest coraz gorzej.

15. Strasznie ciężko się to czyta - składnia tekstu jest ... hmmm ... egzotyczna, a brak przecinków nie pomaga w zrozumieniu tekstu.
    Jednakże dwie uwagi od starszego kolegi - jeśli napisałeś to, bo liczysz na poklepanie po ramieniu i łączenie się w bólu to jestem z Tobą, jeśli napisałeś to, bo liczysz na zmiany to ... ZAPOMNIJ. Nikt z centrali tego nawet nie przeczyta
    Druga kwestia - ta gra od pierwszego dnia była reklamowana PVP. Serwery pve to akurat ukłon BP w stronę casuali i innych niedzielnych graczy co chcą od czasu do czasu polatać i pokręcić kryśki - i o ile nie wychwalam BP jako całości, tak to akurat był jeden z niewielu DOBRYCH pomysłów. Nie chcesz tracić ochronki na serwerze pve? Nie lataj przez bitki tylko użyj skoku z pierwszej gali na drugą czy tam odwrotnie.
    .... a że walka z "automatami" to bezsens to szkoda w kółko powtarzać.

.-T_H_O_R-. likes this.
  16. Słuchaj nie jestem ą ę nie dbam o to przecinek kropka skoro przeczytałeś znaczy że zrozumiałeś może jesteś po studiach ja niestety nie.
    Czasami wykształcenie nie idzie w parze z kulturą nie jestem pisarzem ani poetą ani polonistą piszę prosto po polsku.