Blad Problem w BETA

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Koumuru, 28 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Koumuru

Koumuru User

Zgłaszam problem we wrotach BETA, na fali 16xKrystallon.
    Właśnie poszły mi 3 życia (jedno kupione) i czas najwyższy dać sobie z wrotami spokój.

W czym rzecz? Alienki biją prawie z połowy mapy. Nie cały czas, tylko jak im się chce. Nie widać ich strzału, statek jest za daleko, a i tak momentalnie pada. Nie ma możliwości na full napędzie uciec jak zaczną strzelać. A dokładniej uciec można, ale strzały aliena i tak nas trafią. Dodatkowo w centralnym punkcie mapy potrafi się aktywować strefa promieniowania.

Od razu informuję, że mam szybki internet, zaktualizowane wtyczki, bilet miesięczny na PKP, oraz nie używam podczas wrót żadnych programów mogących obciążyć przeglądarkę. Wiem również jak napisać do pomocy technicznej, jednak nie uważam by utracenie przez ten sam błąd kolejnych wrót - choćby i darmowych, rozwiązało mój problem.
    Proszę więc ekipę techniczną o przyjrzenie się zachowaniu przedostatniej fali BETY, być może uda się to naprawić.Ewentualnie o poinformowanie mnie i graczy jeśli były to przejściowe problemy, oraz sugestię kiedy należy zrobić wrota by uniknąć problemów (np związanych ze zmianami na serwerze).
    Pozdrawiam.

2. mi dziala jak trzeba a ta ,,strefa promieniowania'' na srodku mapy moze wwynikac z niskiego stanu hp i wtedy pojawia ie takie ostrzezenie jak w strefie promieniowania tylko nie zadaje obrazen

3. Koumuru

Koumuru User

Właśnie hp było ok (przyn. połowa), a strefa zadawała obrażenia.
    Dziwi mnie, że parę razy na tej samej fali skoro na innych nie było żadnego problemu i przechodzi się je normalnie.

4. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

A sprawdzałeś czy nie masz problemów z połaczeniem internetowym ??

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

5. Koumuru

Koumuru User

Oczywiście. Internet na światłowodach, w zasadzie niezawodny. Poza tym, taki problem ujawniałby się również w innych momentach wrót. Na pewno na dniach sprawdzę czy dalej jest to samo. Zresztą, na mapkach pojawia się problem z krysiami również, tyle że odwrotny (nie mają ochoty bić i zdarza się że można ustrzelić taką bez jednego hita z jej strony gdy bije się blisko bazy swojej firmy).

6. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.