Blad Problem w grze ( nie mogę się ruszyć z miejsca )

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika PolskiObcy, 10 stycznia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. PolskiObcy

PolskiObcy User

Mianowicie mam taki problem. Gram na serwerze Wielka Brytania 2. Po zalogowaniu i kliknięciu przycisku start włącza mi się okno gry, na początku cały czas mi się ładowała gra i nie chciało się uruchomić. Naprawiłem to zmieniając statek klikając na inny statek w hangarze. Teraz mam taki problem ze jak już załaduje mi się gra to pokazuje mi ze wszytko jest dobrze ale tak nie jest. Mogę wszystko robić poza wylogowaniem się z gry klikając przycisk wyloguj, nie mogę teleportować się z mapy na inna ani teleportem ani przez CPU skoku, a także gdy już ruszę się z miejsca to tak naprawdę się nie ruszam bo gdy uruchamiam peta on stoi nadal tam gdzie stałem na początku, pet się nie rusza gdy ja jetem już po drugiej stronie mapy. Ja się wizualnie ruszam lecz w rzeczywistości stoję w miejscu i nie mogę nic atakować i grać. Na innych serwerach nie mam tego problemu. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu. Będę bardzo wdzięczny za szybką i pomocną odpowiedz.

2. Kpt.Pirce

Kpt.Pirce User

Też tak mam jak są Lagi albo jak mi połączenie siada (net).

3. PolskiObcy

PolskiObcy User

Net był dobry bo brat normalnie w tym samym czasie i na tym samym serwerze grał. Już działa samo się jakoś naprawiło. Wiec temat można zamknąć :D

4. olbi29

olbi29 User

Nie ma jak Ci bracia i siostry 24/24 h doba taka krótka jest :):p:) Całe szczęście naprawiło się rodzeństwo :rolleyes:
    Taki żarcik nie poważny ;)

5. Kpt.Pirce

Kpt.Pirce User

To ewidentne lagi BP były akurat na tym serwerze. Przyzwyczajaj się bo to standard. Widocznie na serwerze Wielka Brytania 2 bocianów lata jak psów.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.