Problem z 50% PD

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Marysia1992, 2 marca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam kupilam Uridium dzis i nie dodalo mi Bostera na PD prosze o informacje w tej sprawie

2. Chris_Vi

Chris_Vi User

Mam podobnie !

3. Mam podobnie :D
    I może odrazu odpowiem sobie i Tobie... pisz do Pomoc Techniczna---> Dział płatności ;p z racji tego, że jest sobota odpowiedź otrzymasz dopiero w przyszłym tygodniu.

4. T0środek

T0środek User

Tez kupiłem uri i nie ma 50 :(((((((((((

5. wszyscy co kupili nie maja...szkoda raz ze poszła kaska...i nie mozna grac...bo bez tego nie ma sensu odbierac misje...ciekawe co bedzie w zamian weekend kiedy najwiecej gramy...BP wyluzowało graczy ;) licze na dobra rekompesate lub zwrot kaski pozdrawiam ;)

6. Z tego co odpisał mi support mogę wywnioskować że możliwe będzie przydzielenie rekompensaty wszystkim których dotknął problem, tylko nie wiadomo kiedy to się stanie ;)

7. poland102

poland102 User

zwrot kaski...na to bym nie liczył:)

8. Kasy Ci nie zwrócą tyle w tym temacie. Dodadzą Ci na konto i oleją to moczem i przeproszą :/ tak wygląda pomoc techniczna .
    Edyt: Wysłałem im wiadomość to odpisali że wszytko zostało dodane poprawnie. Szkoda ze w 1 wiadomości od razu ss nie wysłałem że nie ma bo przy 2 nawet nie odpisali mi już :D
    Następny email Z ANKIETĄ ( śmiech na sali oczywiście ) i tak co każda pomoc. Jaja jak berety .

9. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

Problem znany, czekamy na informację co dalej.

MOD_TORO lubi to.
  10. Tak znany ale pomoc techniczna odpisuje że wszystko jest ok i zostało mi dopisane na konto :D .Po wysłaniu Screena cisza aż do dzisiaj . Takie olewanie sytuacji do niczego dobrego nie dąży . Bo jak ja bym musiał coś Wam oddać to bym miał na to pewnie max 1 dzień + odsetki jak by były :D Kółko się zatacza i tak już robimy ludzi w bambuko tyle lat :)

11. ViperΔ

ViperΔ User

2 tygodnie ma sie na oddanie xD

12. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

numer zgłoszenia proszę

13. T0środek

T0środek User

Czyli trzeba czekać na informacje ???

14. poland102

poland102 User

jak zawsze...

15. [CENZURA]
    2.19. Korespondencja

Zabronione jest publikowanie i omawianie treści korespondencji z pomocą techniczną.

Kara:
    31 pkt

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

Ostatnio edytowane przez moderatora: 5 marca 2019
  16. Sam sobie przeczysz, gdzie tu powyżej jest napisane, że wszystko jest ok? ;) z tego co ja widzę odpowiedź jest jasna "problem jest znany" więc nie pisz bzdur tylko podaj numer ticketa bądź czekaj cierpliwie jak większość z Graczy. Nie mam zamiaru tu bronić BP ani nikogo innego po prostu najpierw coś piszesz a później nie chcesz numeru ticketa napisać, ktoś tu kłamczuszkuje chyba:D

17. MOD_Moth

MOD_Moth User

18. No i nie wiadomo co to bedzie czy jak zwykle jakieś smieci ;) czy na prawde cos konkretnego ;) pozdrawiam

Wiem wiem ;) poniosło mnie...za długo w to pomykam żeby w taki cud uwierzyć ;) pozdro

E...nie mi odpisali jak tu ktos wspominał ze problem jest juz im znzny i pracuja nad tym ... ;) na wszelki wypadek potwierdzenia dokonania płatnosci zrobiłem ;) szkoda tylko tego zmarnowanego czasu ;)

A tak z innej beczki to chyba najsłabszy kalendarz ...marcowy jaki widziałem ;) ;) ;)

19. poland102

poland102 User

w tym ustępie się zgodzę:)

20. MOD_Moth

MOD_Moth User

@!*KARO674*![KIER]

Nie pisz 4 postów jeden pod drugim ;) staraj się pisać w jednym poście odpowiedzi do wszystkich zainteresowanych.

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

MOD_TORO lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.