Problem z aplikacja na pc

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika TiMo70278, 20 kwietnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. TiMo70278

TiMo70278 User

Dlaczego aplikacja na PC zamyka sie samoczynnie na etapie wczytywania ?

Ps. Czyli Tworcy DO nie wspieraja graczy z kartami od AMD tak informacje odnosnie problemow z clientem mamy rozumiec ?
    Specjalnie nie bede przeinstalowywal sterownikow by zagrac chwile a nastepnie zainstalowywac nowych by pograc w inna gre...
    Jakos wczesniej "AMD Wersja 22.5.1 jest zalecaną stabilną wersją sterownika do grania w tę grę" na tych sterownikach mozna bylo grac stabilnie a na wyzszych client wcale sie nie uruchamia lub wywala go calkowicie...
    Zatem nic innego nie pozostaje jak zadac zwrotu pieniedzy wydanych w grze w ktora nie moge grac nie grzebiac dzien w dzien przy kompie i sterownikach.

Ostatnie edytowanie: 20 kwietnia 2023
    Wojnar lubi to.
  2. Wojnar

Wojnar User

brawo ty ten sam problem

3. Teragons

Teragons User

Mam ten sam problem od dawna olewają nas i tyle

4. Stanleyek

Stanleyek User

Nawet nie sprawdzałem jaką mam kartę graficzną, ale dzięki Bogu gra działa. Oczywiście lagi są na porządku dziennym, kilka żyć dziennie tracę, często gra jest spóźniona o kilka sekund co też powoduje straty, przywykłem trochę poprzeklinam i gram dalej.