PROBLEM Z BOOSTERAMI NA UMIEJĘTNOŚCI

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika [V][Λ][R][Κ][Λ], 26 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Nie wiem czemu kupiłem boostery pisze że je mam do dyspozycji 10h ale nie mogę z nich korzystać nie wiem czemu. Tak jak by nie działały :?

2. Możliwe, że klient jeszcze nie przetrawił tego, że zakupiłeś przedmiot.
    Dzisiaj także miałem problemy odnośnie kupowania przedmiotów - zanim klient gry zorientował się, że kupiłem ECO-10 i PLT - zdążyłem już kilka razy zresetować przeglądarkę i się porządnie wkurzyć :p:)
    Na razie nie pozostaje Ci nic innego, tylko poczekać :oops:

3. Dokładnie ;) Po prostu jeszcze jakby "nie doszło" na statek. Mam podobnie z paliwem do PETa czy właśnie rakietami do wyrzutni że kupie gdy mam mało a nie raz jest tak że zdążą się skończyć a jeszcze nie ma tych co kupiłem :D Ogólnie też zauważyłem że kasa znika z konta na stronie ale w samej grze (na mapie) w zakładce Użytkownik mamy stan pieniężny sprzed zakupu do momentu aż "dojdzie" to co kupiliśmy ;)

LynkDynamit lubi to.
  4. Zapomniałem o tym wspomnieć :p:):D

5. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Jeżeli po ponownym zalogowaniu problem nie ustąpi radzę pisać do Pomocy Technicznej.
    Podrawiam
    MOD_M4

6. Ja tak miałem ostatnio pomogły zakupy najmniej potrzebnego boostera na aukcji za 20000 wygrałem booster i od razu były i te kupione :)

7. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Kłódeczka.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.