Problem z czatem Authorization Failed!- Proszę o pomoc

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ♥Þáñ♥кιℓℓєя♥, 4 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dziś gdy się zalogowałem na czacie wyskoczyło authorization failed
    Co z tym zrobić próbowałem czyścić przeglądarke, flasha, reset internetu nic nie pomaga

2. kris0211.

kris0211. User

Możesz mieć bana na chat.

3. Ja tez tak mam (dostalem bana do 2015-01-05 ) i mam tez ten sam problem prosze o pomoc

4. kris0211.

kris0211. User

Zakładam że czyściłeś biszkopty i cache flasha :) Spróbuj napisać do supportu, zaznacz że to zrobiłeś. Jak nie to relog do skutku. Najpierw chatu, potem z mapy, potem z gry, potem przeglądarki, potem internetu i w końcu komputera. Może kiedyś się uda :D

5. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

często tak mam też. zazwyczaj poprostu robie relog 2-3 razy i sie udaje. od czasu do czasu poprostu loguje sie na gre z innej przeglądarki, by później znów na tej co zawsze. tak jakby przeglądarka przez chwile nie dawała rady ogarnąć wszystkiego i czat sie "psuje"

6. .-=V8=-.

.-=V8=-. User

z tego co zauważyłem warto zmienić mape. Jakiś czas temu na 2-6 miałem taką sytuację(przez około miesiąc), że mialem ten komunikat wtedy przelatywałem na 2-8 i relog. Zawsze pomagało.

Powodzenia

7. BA_Matroz

BA_Matroz User

Zamykam z powodu braku aktywności w wątku.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.