problem z czatem - podejrzany

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika BackToDarkOrbit, 11 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam. Chciałem tylko tutaj powiedzieć, że często widze na czacie jakiś Gracz tego samego pisze takie głupoty, że szkoda gadać. Tyle ludzi upominali go żeby przestał pisać a on nadal pisze i pisze głupoty. Więc napisałem do supportu i narazie czekam. Ja myśle jeżeli jedna osoba zgłosiła do pomocy technicznej to mało prawdopodobnie. Najlepiej żeby więcej osób napisało przynajmniej 10-20 osób to coś zrobią porządnie Support. Ja znalazłem i przekazałem Supportowi te 3 konto tego samego gracza:
    *nicki*
    Wiem, że regulamin tak pisze, ale to jest denerwujące bo ludzie upominali go a ten Gracz który łamie regulamin ciągle pisze i dalej pisze on stara się tak aby nie dostał bana a dalej wyzywa do innych ludzi. Jeśli pomożecie mi to napewno więcej ticketów wyślecie to napewno musi być "ban permanentna" (na stałe), więc tego gracza już nie będzie miał dostęp z tych co podałem jego profile.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 11 listopada 2017
  2. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Jeżeli skarga była podstawna to delikwent dostanie odpowiednią karę.

Napominanie innych graczy, żeby wysyłali tickety? Jeżeli nie mają dowodów, nie wiedzą kiedy wskazany delikwent łamał regulamin i w jaki sposób- to po co ich o to prosić? Żeby dodawać bezsensownej pracy TM? Jedna skarga wystarczy ;)

Poza tym nie publikujemy nicków graczy na forum.

Temat zamykam, gdyż sprawa będzie rozpatrywana przez support.

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.