Problem z dronami i aukcja

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika pok144, 16 listopada 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. pok144

pok144 User

Są takie 2 problemy po 1 to mam 7 faxów i chcę sprzedać 1 żeby kupić irisa i nie mogę wyskakuje mi błąd że strona się baguje się i trzeba odświeżyć nie nie działa a 2 to że jak za dużo itemów na aukcji zlicytujesz to potwierdzenie że nie jesteś robotem ale to też nie działa jeżeli ktoś to przeczyta to proszę o pomoc bo bez tych 2 rzeczy nie da prawie się grać bo raz ze irki mieć nie będę i ciężko będzie na dużych poziomach a + do tego konto będzie słabe bo nie będę mógł nic kupić co jest mi potrzebne tylko za urke co na mnie jak bije po 2000 mobki na 14 poziomie z urką jest cieżko zdobyć dużą ilość i też bez sensu jest tracić miesiące gry żeby kupić coś za urkę np statek za 80000 urki to z miesiąć bicia mojego jak nie wiecej

Ostatnie edytowanie: 16 listopada 2020
  2. mm70_9

mm70_9 User

Na błędy w grze nic nie poradzisz, trzeba poczekać aż naprawią. Sprzedać dron powinno się udać tylko zaraz po zalogowaniu do gry a co do aukcji bez szans - captcha dalej nie działa.

3. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

jak wyskakuje błąd przy sprzedaży, to trzeba napisać do pomocy technicznej. Co do kodu captcha-problem znany

4. bledy byly sa i beda. w wiekszosci bledy sa naprawiane miesiacami i latami. najwiekszy blad to taki ze serwery sa przestarzale i do tego ciagle sa dopychane nowe i niepotrzebne rzeczy