Pomoc techniczna Problem z działami laserowymi i transportem.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika divisio23, 2 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. divisio23

divisio23 User

Witajcie.
    Mam problem z transportem surowców na SKYLAB oraz z działami laserowymi.
    Z transportem, bo nie pokazuje mi opcji wysyłania surowców do SKYLAB, a z działami to jest troszkę dziwnie, ponieważ mój statek jest wyposażony w działa laserowe, ale zniknęło mi w oknie gry i jednocześnie nie mogę w ogóle atakować. Proszę o pomoc, bo nie da się tak grać.

2. Już od jakiegoś czasu nie ma i nie wróci możliwość wysyłania surek do skylabu :)
    Na obu konfiguracjach na statku masz założone lasery?

3. divisio23

divisio23 User

Trochę bez sensu teraz z tym Skylabem skoro tak nie można. Jeśli ktoś nie wykorzystał tego i nie rozbudował to teraz to stoi w miejscu i żadnych korzyści nie daje, a ci co mają to mają korzyści. Mogliby nad tym popracować, że albo w ogóle usuwają albo uaktywniają na nowo.
    A co do konfiguracji statku to tak, mam na obu założone lasery i nic :/

4. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Możliwość wysyłania surowców do skylabu została wycofana jakiś czas temu.

Co do wyposażenia- czy pokazuje ci, że posiadasz amunicję i rakiety?

Pozdrawiam
    MOD_ORZEŁ

5. divisio23

divisio23 User

Tak, pokazuje mi, że jestem w posiadaniu rakiet i laserów.

6. To usuń obie konfiguracje ze statku i włóż je jeszcze raz powinno wtedy działać

7. divisio23

divisio23 User

Dzięki, Lindor, zadziałało :) A co do Skylab to tylko teraz można wysyłać na statek te surowce, które są w stanie się produkować ...?

8. BA_Matroz

BA_Matroz User

Dokładnie, jest tylko możliwość wysyłania ze skylabu surowców na statek ale ze statku do skylabu już nie, ponieważ przy zakładaniu konta jest wystarczająca liczba surowców aby rozbudować początkowo skylab :)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

9. Teraz zakładając nowe konto od razu mamy kolektory prometium endurium i terbium na 1 lvl więc nie ma już braku możliwości rozwijania skylabu dalej :) Kiedyś jak wysłało się surowce na statek a nie ulepszyło kolektorów trzeba było się męczyć. A tak jest to jedna z niewielu zmian bp na + dla niedoświadczonej gapy zaczynającej przygodę :D

10. divisio23

divisio23 User

obecnie ja mam na skylabie prawie wszystko na 7 lvl, a tylko jedno, endurium mam na 6 lvl i mi nie produkuje xD

11. BA_Matroz

BA_Matroz User

Wyłącz rafinerię prometidu i duranium na jakiś czas i endurium powinno Ci się wyprodukować :)

O to mi chodziło tylko źle to ująłem :)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

12. divisio23

divisio23 User

Dzięki wielkie Wam, jesteście wielcy ;)

13. BA_Matroz

BA_Matroz User

Skoro wszystko wyjaśnione zamykam temat :)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.