Pomoc techniczna Problem z e-mailem

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Monster_Cieślak, 7 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Cześć,
    mam mały problem z moim mailem przypisanym do konta. Otóż miałem 2 letnia przerwę w darkorbit i teraz zacząłem grać. Jakiś rok temu usunąłem maila zapominając że mam na nim konto Darkorbit. Chciałem zmienić maila, ale usunąłem stary i to jest nie możliwe. Co mam teraz zrobic?

Ostatnie edytowanie: 7 marca 2018
  2. Adalon

Adalon User

Innym sposobem może być jedynie założenie nowego maila identycznego jak ten stary i ewentualnie dodatkowo prośba do supportu aby ściągnęli ten stary/nowy mail z czarnej listy (mógł na nią trafić jeśli był nieaktywny dłuższy czas).
    Jeśli nie uda Ci się stworzyć nowego maila lub odzyskać hasła do starego jeśli nie został usunięty to jedynie pozostanie Ci wypełnić 5 punktów które podali i liczyć na pozytywną weryfikację.

3. Stary mail już nie istnieje bo go usunąłem.
    Takie kombinowanie z tym mailem żeby załozyć taki sam to dla suportu bedzię za duże kombinowanie i mogą uznać ze coś jest nie tak :(
    Tylko problem w tym że nie jestem w stanie tych wszystkich punktów podać :(

4. MOD_TORO

MOD_TORO Forum Moderator Team Darkorbit

2.19. Korespondencja
    Kara: 11 - 21 pkt Zabronione jest publikowanie i omawianie treści korespondencji z pomocą techniczną.
    Ostrzegam na przyszłość:)
    Pozdrawiam
    MOD_TORO

5. Adalon

Adalon User

Jakiś miesiąc temu właśnie w ten sposób kolega odzyskał kontrolę nad swoim kontem - założył email identyczny jak ten stary nieaktywny, tylko maile potwierdzające zmianę maila/ hasła nie dochodziły dopóki support nie odblokował go z czarnej listy.

Edit:
    Nie chciałbym być posądzony o łamanie punktu 2.10. regulaminu forum a jedynie dać pod rozwagę szanownemu gronu moderatorów czy karanie za wklejenie odpowiedzi supportu którą dostaje 99% petentów z takim problemem a która jest sztampowym kopiuj wklej suportu i nie zawiera żadnych informacji na temat konkretnego konta / użytkownika jest zasadne?
    Podobnie jak karanie za wklejenie standardowej odpowiedzi supportu o czyszczeniu ciasteczek i historii przeglądania?
    Odciąża to nasz zapracowany support z błahych problemów użytkowników pozostawiając mu więcej czasu na rozwiązywanie ważnych problemów.

6. A jak już napisałem do suportu na temat maila i teraz im napisze ze jednak go mam i zeby go zdjeli z czarnej listy to nie wyjdzie ze kombinuje?

7. Adalon

Adalon User

Przy braku odpowiedzi na wszystkie 5 punktów których nie wolno tu zacytować nie przejdziesz weryfikacji i otrzymasz odpowiedź że niestety nie mogą Ci pomóc.. (dla moderacji: nie jest to cytat :p ) Na Twoim miejscu zamknąłbym tamto zgłoszenie i otworzył nowe - jeśli uda Ci się stworzyć dokładnie taki sam mail a nie trafił on na czarną listę to po prostu wszystko zadziała..

8. niestety nie mogę stworzyć tego maila z tą samą nazwą. No nic napisze jeszcze raz do suportu a jak sie nie uda to nie wiem :(

9. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Szanowny Graczu,

nie ma innej możliwości zmiany e-meila w przypadku kiedy stracimy poczte. Musisz spełnić wszystkie warunki z ticketa, aby administracja zmieniła Ci e-meila. Na koniec dodam, aby zapoznać się z regulaminem forum na przyszłość. Prosze również nie edytować postów po moderatorze, bo to również jest zabronione jak udostępnianie korenspondencji.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Ostatnio edytowane przez moderatora: 7 marca 2018
    MOD_TORO lubi to.
  10. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.