Problem z EMP-01

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Jaskier, 25 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jaskier

Jaskier User

Otóż, jest problem z tym pociskiem ponieważ nie działa, lub nie znam jego działania.
    Krótko - nieważnie czy jestem widoczny czy nie , czy gracza który mnie namierzył zaznaczyłem czy nie, po zastosowaniu EMP-01 nic sie nie zmienia. NIe był to pierwszy i drugi raz, ale ostatnie dwa razy kiedy go użyłem i zostałem zestrzelony były ewidentne, i to przez tego samego gracza. Dlaczego?

IntoElysium♥Cяγ™ (MMO) - to ten gracz . Ja zamaskowany i po EMP-01 i ***... poszukał mnie w roju alienków jakby miał nadajnik i 3 raz mnie walną. Ja w czary nie wierze, ale widze że cuda sie zdażają...

Posty łączymy.
    Na forum zabronione jest używanie niecenzuralnych słów, na przyszłość proszę o tym pamiętać.

Pozdrawiam,
    MOD_Lenka.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 25 maja 2015
  2. Marcin

Marcin User

To jest tak samo jak:
    lecisz sobie lewą stroną mapy i nagle na mini-mapce z prawej strony zaświeca Ci się czerwona kropka która leci bezpośrednio do ciebie :)
    a jak tylko jest w twoim zasięgu to już cię leje, są to takie nie legalne dodatki "programy" i właśnie w taki sposób po odpaleniu EMP dalej ktoś łapie na ciebie target. :(
    Nic nowego za parę miesięcy będziesz znał każdego kto na tym lata.

3. Jaskier

Jaskier User

Nie wyraziłem sie niecenzuralnie, a raczej bardziej cenzuralnie sie nie dało... :) (dla zainteresowanych, wykropkowali tylnią część ciała), a z tym łączeniem postów to ok, nie ma problemu.
    Dzięki za odp Marcin. No skoro takie mody można używać na legalu to luzik. Trzeba bęzie sie będzie dostosować, żeby nie odstawać od reszty;-)

4. Marcin

Marcin User

Nie nie :) legalne to to nie jest !!

5. dariusz

dariusz User

Legalne nie jest ale cały ONYX pl2 mmo na tym lata he he

6. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu: